Archief

Groningen, Oktober 2012

Edukans zoekt vrijwilligers voor de actie Schoenmaatjes!

Noordhoff Uitgevers stelt van 26 november t/m 21 december a.s. haar distributiecentrum in Groningen (Gotenburgweg 19) beschikbaar aan Edukans als verwerkingspunt voor de Actie Schoenmaatjes. Edukans zet zich wereldwijd in voor onderwijs voor kinderen, wat we bij Noordhoff Uitgevers van harte ondersteunen.  

 

De actie Schoenmaatjes is een actie waarbij kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met cadeaus voor leeftijdgenootjes in arme landen. Ruim duizend basisscholen doen al mee en er gaan weer tienduizenden prachtig versierde schoenendozen met speelgoed, toiletartikelen en schoolspullen naar Azie, Afrika en Oost-Europa.

 

Edukans zoekt vrijwilligers voor de Schoenmaatjes actie, ook op het verwerkingspunt in Groningen. In een verwerkingspunt worden de schoenendozen door vrijwilligers gecontroleerd, aangevuld en ingepakt in exportdozen.

Het is leuk werk, en in het distributiecentrum van Noordhoff Uitgevers doe je dat in een bijzonder decor!

 

Belangstelling? Aanmelden kan via http://www.edukans.nl/scholenacties/schoenmaatjes/vrijwilligers/aanmelden-verwerkingscentrum/. Je kunt je daar ook aanmelden voor andere verwerkingspunten in het land.