Archief

28 oktober 2013

Ruim 25 VVT zorginstellingen starten met e-learning van CampusCare

De komende tijd starten meer dan vijfentwintig zorginstellingen met de e-learningcursussen van CampusCare. Drie maanden lang maken de zorginstellingen gebruik van het aanbod om de e-learningcursussen van CampusCare in een bijgeleverd leermanagementsysteem uit te proberen.

Met dit aanbod krijgen zorginstellingen de kans om ervaring op te doen met e-learning in de VVT. Na afloop van de drie maanden ontvangen de zorginstellingen een evaluatierapport. Aan de hand van de resultaten uit dit rapport krijgen de zorginstellingen advies op maat in de vorm van praktische aanbevelingen.

CampusCare, onderdeel van Noordhoff Health, biedt relevante e-learningcursussen specifiek voor zorginstellingen in de VVT en zijn helemaal afgestemd op de werkzaamheden van de zorgprofessionals. De cursussen zijn V&V geaccrediteerd en volgen de richtlijnen uit het beroepsprofiel, het meest recente kwalificatiedossier Verpleegkunde en Verzorgende IG, en de protocollen van Vilans. Meer informatie: www.campus-care.nl.


Over Noordhoff Health

CampusCare is onderdeel van Noordhoff Health. Noordhoff Health stelt zich ten doel producten en diensten te leveren gericht op het voortdurend ontwikkelen en bijhouden van kennis en competenties, zodat studenten en medewerkers in de zorg aantoonbaar bekwaam worden én blijven. Om aan deze missie te voldoen geeft Noordhoff Health niet enkel antwoord op de directe educatieve vraagstukken van vandaag, maar denkt Noordhoff Health actief en betrokken mee in de organisatie van leren en de ontwikkeling daarvan op de lange termijn. Meer informatie: www.noordhoff-health.nl.