Management

Management

  Arjen (A.M.W.) Holl
Algemeen directeur
In 2003 werd Arjen Holl aangesteld als algemeen directeur van Noordhoff Uitgevers. Voordat hij in dienst trad bij ons bedrijf was hij werkzaam bij onder meer de KLM en Reed Elsevier. Bij Reed Elsevier heeft hij verschillende posities bekleed, waaronder die van secretaris van de raad van bestuur van Elsevier NV, uitgeefdirecteur Juris-Classeur (Parijs), regionaal directeur LexisNexis Latijns Amerika (Buenos Aires) en directeur LexisNexis Centraal & Oost Europa (Londen/Wenen). Hij heeft internationaal en Europees recht gestudeerd.
   
  Paul (P.P.J.M.) Ankoné
Directeur Human Resources
Op 1 mei 2003 is Paul Ankoné aangesteld bij Noordhoff Uitgevers als Directeur Human Resources. Hij heeft bijna dertien jaar van zijn carrière doorgebracht bij zijn vorige werkgever, Albany International, een Amerikaans textielbedrijf dat wereldwijd aan de papierindustrie papiermachinebekleding leverde. Hij had daar onder meer de functie van hoofd P&O in de vestiging in Dieren, HR Director voor de Europese vestigingen en Managing Director in een door Albany International overgenomen bedrijf in Duitsland. Daarvoor was hij werkzaam bij Kluwer in Deventer, onder andere als specialist in functiewaardering en beloning. Hij heeft onder andere een verkorte MBA-opleiding afgerond maar is van huis uit historicus.
   
  Marchien (M.A.) van Doorn
Uitgeefdirecteur

Sinds 1996 is Marchien van Doorn in dienst van Noordhoff Uitgevers, aanvankelijk als uitgever Moderne Wiskunde. Vanaf  1999 is zij gedurende 10 jaar werkzaam geweest als uitgeefmanager bij het Voortgezet Onderwijs. Via de functie van Directeur Operations (2008) is Marchien sinds begin 2013 Uitgeefdirecteur. Zij is verantwoordelijk voor productontwikkeling en de aansturing van de uitgeefactiviteiten bij Noordhoff. Voor zij bij ons bedrijf in dienst kwam is Marchien van 1992 tot 1996 werkzaam geweest als teamleider en projectleider in het Hoger Agrarisch Onderwijs (Van Hall Instituut te Leeuwarden) en daarvoor in diverse andere functies in het onderwijs. Ze heeft biologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (1984) en heeft vervolgens een lerarenopleiding wiskunde afgerond (1990).

   
  


Natascha (N.) van Nieuwenburg 
Financieel Directeur/CFO
De taken van Financieel Directeur van Noordhoff Uitgevers worden sinds 1 mei 2015 behartigd door Natascha van Nieuwenburg, tevens CFO van Infinitas Learning. Natascha trad in februari 2010 in dienst bij Infinitas als Group Business Controller en in december 2012 kreeg zij de functie van Group Finance Director. Voor haar loopbaan bij Infinitas Learning bekleedde zij financiële functies bij Citadel Enterprises en Kroymans Corporation, Wegener en Ecolab.

   
 

Joost (J.L.L.) de Ridder
Commercieel Directeur
Sinds 1 maart 2014 is Joost de Ridder Commercieel Directeur bij Noordhoff uitgevers, verantwoordelijk voor alle commerciële afdelingen en activiteiten. Na een carrière in binnen- en buitenland bij o.a. multinationals als Unilever, Philips Electronics en Dell, waar Joost in verschillende disciplines managementfuncties bekleedde, belandde zijn loopbaan in 2009 in de educatieve wereld. Van 2009 tot 2013 was hij Head of International Sales bij Laureate Online Education, een organisatie die wereldwijd aan meer dan 750.000 studenten hoger onderwijs aanbiedt.
Joost studeerde in 1993 af aan de Universiteit van Amsterdam (Economie), en deed aan dezelfde universiteit postdoctoraal de Controllersopleiding (1997).

   
  Stephan (S.L.) de Valk
Directeur Strategie en Innovatie

Sinds 1990 is Stephan de Valk werkzaam bij Noordhoff Uitgevers. Na achtereenvolgens de functie van uitgever, uitgeefmanager en businessunitmanager bij het Voortgezet Onderwijs bekleed te hebben, is hij nu als Directeur Strategie en Innovatie strategisch verantwoordelijk voor de uitgeefactiviteiten en ontwikkeling van uitgeefconcepten van Noordhoff Uitgevers. Voordat Stephan bij ons bedrijf in dienst kwam heeft hij als lerarenopleider wiskunde aan de Hogeschool Utrecht gewerkt en als docent wiskunde in het voortgezet onderwijs en het volwassenenonderwijs. Hij heeft wiskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden.