Sponsoring Edukans

Sponsoring Edukans

Vanuit de gedachte dat goede leermiddelen essentieel zijn voor goed onderwijs, werkt Noordhoff Uitgevers al 175 jaar aan de toekomst van kinderen in Nederland. 
Wij zien het ook als onze verantwoordelijkheid om onderwijs wereldwijd te helpen ontwikkelen en verbeteren. Om dit zo effectief mogelijk en op een continue basis vorm te geven, doen wij dit door (financieel en waar mogelijk inhoudelijk) samen te werken met Edukans.
 
Edukans: omdat onderwijs écht helpt!
Samen met Edukans geloven wij in scholing als de meest duurzame vorm van ontwikkeling. Edukans werkt aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden, meer boeken en meer leraren in Ethiopië, India, Kenia, Malawi, Oeganda en Peru.
Edukans bereikt inmiddels 350.000 leerlingen in Nederland met acties als Schoenmaatjes en Going Global, die zich daardoor bewust worden van het feit dat niet ieder kind op deze wereld naar school kan gaan – en dat hulp helpt.
Edukans bezit het keurmerk voor verantwoorde fondsenwerving en besteding van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Zie voor meer informatie www.edukans.nl.
 
Sponsoraanvragen
Wij hebben ervoor gekozen ons corporate sponsorbudget volledig in te zetten voor Edukans, hetgeen betekent dat wij andere sponsorverzoeken niet kunnen honoreren. Dit beleid ligt voor een langere periode vast.