NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

Productaanbod


Bekijk hier het totale aanbod voor
Hoger Onderwijs en vraag een
beoordelings- of gebruikersexemplaar aan!

Nieuwe Docent?

Meldt u zich nu aan als docent bij Noordhoff Uitgevers voor het aanvragen van GRATIS beoordelingsexemplaren!Advies op maat?

Onze accountmanagers helpen u graag bij de inrichting van uw curriculum.Prepzone

Prepzone. De nieuwe rijke online omgeving voor docent & student.
Meer weten?

 

 

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Friday, March 10, 2017

Hoe houden we het onderwijs actueel in een wereld waar de veranderingen elkaar snel opvolgen - op gebied van economie, internationale politiek (Brexit, Trump, versplintering EU), technologie, omvallende bedrijven, disruptieve start-ups met supersnelle innovaties waar de consument aan de knoppen zit? Weet jij welke rol Management & Organisatiekunde daarin kunnen blijven spelen? En hoe combineer je dat tot een slim 21ste eeuws curriculum?

Op deze docententdag reiken diverse experts ons nieuwe kennis en inzichten aan en gaan we met elkaar praten over de betekenis daarvan voor het onderwijs en onze studenten, en welk type leermiddelen daarbij horen.

Meld u snel aan en kom naar de Docentendag M&O op 28 maart 2017 in Kasteel de Schaffelaar in Barneveld.

Ontmoet collega's en experts en discussieer mee over de toekomst van organisaties en onderwijs in de 21ste eeuw.

 

Lees verder »
Geplaatst op Friday, December 9, 2016

Noordhoff Uitgevers heeft DigiTaalbedrijf overgenomen. Met de bundeling van krachten willen beide partijen het online aanbod voor het onderwijs verbreden en versterken. Door de jarenlange ervaring en het netwerk van Noordhoff te combineren met het succesvolle platform van DigiTaalbedrijf kan in de volle breedte adaptief online aanbod worden ontwikkeld en aangeboden dat leidt tot aantoonbaar effect en studiesucces voor zoveel mogelijk studenten.  

DigiTaalbedrijf ontwikkelt e-learning producten voor studenten in het hoger onderwijs, zoals Hogeschooltaal, een online leerprogramma voor zelfstudie en toetsing waarmee studenten hun schriftelijke taalvaardigheid kunnen verbeteren. Hogeschooltaal is dé tool om deficiënties in het hoger onderwijs op te lossen en studenten een gelijkwaardige, stevige basis te geven voor een succesvolle studie.

Noordhoff Uitgevers is voortdurend op zoek naar mogelijkheden voor vernieuwing en waardevolle innovaties voor het onderwijs. Het volledig digitale, adaptieve productaanbod van DigiTaalbedrijf sluit naadloos aan bij de gepersonaliseerd leren strategie van Noordhoff Uitgevers.

De bedrijven willen samen via de schaalgrootte en marktpositie van Noordhoff het potentieel van DigiTaalbedrijf maximaal benutten en uitbreiden, om zo in de volle breedte met adaptief online aanbod te komen dat leidt tot aantoonbaar effect en studiesucces voor zoveel mogelijk studenten.  

De integratie van de bedrijven zal gefaseerd verlopen en minimaal een jaar in beslag nemen. Klanten van DigiTaalbedrijf kunnen blijven rekenen op het aanbod en de service die ze nu gewend zijn. Uiteraard blijven ook na de overname overeenkomsten met klanten en partners van DigiTaalbedrijf onverkort van toepassing.  

Ed Landman, Algemeen directeur van DigiTaalbedrijf, is enthousiast over de bundeling van krachten: “Door ons aan te sluiten bij een partner als Noordhoff Uitgevers vinden wij een stevige en brede basis voor verdere versterking van de positie van onze producten in de (hoger) onderwijsmarkt. Ik vind dat alle studenten in het hoger onderwijs Hogeschooltaal verdienen, en dat komt zo een stuk dichterbij. En dit is nog maar het begin.”

Ook Marchien van Doorn, Algemeen directeur van Noordhoff Uitgevers, is erg content met de nieuwe partner: “De activiteiten, expertise en producten van DigiTaalbedrijf passen bijzonder goed bij onze strategie om met didactische software en de toepassing van assessments studentenuitval te voorkomen en studiesucces te vergroten. Wij verwachten door deze bundeling van innovatief aanbod en expertise in de toekomst van groeiende betekenis te kunnen zijn voor de (hoger) onderwijsmarkt.”

Over DigiTaalbedrijf
DigiTaalbedrijf, gevestigd in Breda, ontwikkelt en verkoopt kwalitatieve e-learning programma’s voor het hoger onderwijs. Met de online leerprogramma’s voor zelfstudie en toetsing kunnen studenten in het hoger onderwijs zelfstandig hun vaardigheden verbeteren. Het bedrijf biedt naast zelfstudie ook trainingen en workshops aan studenten, om hun slaagkansen bij examens te verhogen. - www.digitaalbedrijf.nl

Lees verder »

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Error

Error

Something went wrong - Please report this problem to the portal administrator.