NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
16 nieuwsbericht(en) gevonden
Pagina 1/2
Geplaatst op Friday, March 10, 2017

Hoe houden we het onderwijs actueel in een wereld waar de veranderingen elkaar snel opvolgen - op gebied van economie, internationale politiek (Brexit, Trump, versplintering EU), technologie, omvallende bedrijven, disruptieve start-ups met supersnelle innovaties waar de consument aan de knoppen zit? Weet jij welke rol Management & Organisatiekunde daarin kunnen blijven spelen? En hoe combineer je dat tot een slim 21ste eeuws curriculum?

Op deze docententdag reiken diverse experts ons nieuwe kennis en inzichten aan en gaan we met elkaar praten over de betekenis daarvan voor het onderwijs en onze studenten, en welk type leermiddelen daarbij horen.

Meld u snel aan en kom naar de Docentendag M&O op 28 maart 2017 in Kasteel de Schaffelaar in Barneveld.

Ontmoet collega's en experts en discussieer mee over de toekomst van organisaties en onderwijs in de 21ste eeuw.

 

Lees verder »
Geplaatst op Friday, December 9, 2016

Noordhoff Uitgevers heeft DigiTaalbedrijf overgenomen. Met de bundeling van krachten willen beide partijen het online aanbod voor het onderwijs verbreden en versterken. Door de jarenlange ervaring en het netwerk van Noordhoff te combineren met het succesvolle platform van DigiTaalbedrijf kan in de volle breedte adaptief online aanbod worden ontwikkeld en aangeboden dat leidt tot aantoonbaar effect en studiesucces voor zoveel mogelijk studenten.  

DigiTaalbedrijf ontwikkelt e-learning producten voor studenten in het hoger onderwijs, zoals Hogeschooltaal, een online leerprogramma voor zelfstudie en toetsing waarmee studenten hun schriftelijke taalvaardigheid kunnen verbeteren. Hogeschooltaal is dé tool om deficiënties in het hoger onderwijs op te lossen en studenten een gelijkwaardige, stevige basis te geven voor een succesvolle studie.

Noordhoff Uitgevers is voortdurend op zoek naar mogelijkheden voor vernieuwing en waardevolle innovaties voor het onderwijs. Het volledig digitale, adaptieve productaanbod van DigiTaalbedrijf sluit naadloos aan bij de gepersonaliseerd leren strategie van Noordhoff Uitgevers.

De bedrijven willen samen via de schaalgrootte en marktpositie van Noordhoff het potentieel van DigiTaalbedrijf maximaal benutten en uitbreiden, om zo in de volle breedte met adaptief online aanbod te komen dat leidt tot aantoonbaar effect en studiesucces voor zoveel mogelijk studenten.  

De integratie van de bedrijven zal gefaseerd verlopen en minimaal een jaar in beslag nemen. Klanten van DigiTaalbedrijf kunnen blijven rekenen op het aanbod en de service die ze nu gewend zijn. Uiteraard blijven ook na de overname overeenkomsten met klanten en partners van DigiTaalbedrijf onverkort van toepassing.  

Ed Landman, Algemeen directeur van DigiTaalbedrijf, is enthousiast over de bundeling van krachten: “Door ons aan te sluiten bij een partner als Noordhoff Uitgevers vinden wij een stevige en brede basis voor verdere versterking van de positie van onze producten in de (hoger) onderwijsmarkt. Ik vind dat alle studenten in het hoger onderwijs Hogeschooltaal verdienen, en dat komt zo een stuk dichterbij. En dit is nog maar het begin.”

Ook Marchien van Doorn, Algemeen directeur van Noordhoff Uitgevers, is erg content met de nieuwe partner: “De activiteiten, expertise en producten van DigiTaalbedrijf passen bijzonder goed bij onze strategie om met didactische software en de toepassing van assessments studentenuitval te voorkomen en studiesucces te vergroten. Wij verwachten door deze bundeling van innovatief aanbod en expertise in de toekomst van groeiende betekenis te kunnen zijn voor de (hoger) onderwijsmarkt.”

Over DigiTaalbedrijf
DigiTaalbedrijf, gevestigd in Breda, ontwikkelt en verkoopt kwalitatieve e-learning programma’s voor het hoger onderwijs. Met de online leerprogramma’s voor zelfstudie en toetsing kunnen studenten in het hoger onderwijs zelfstandig hun vaardigheden verbeteren. Het bedrijf biedt naast zelfstudie ook trainingen en workshops aan studenten, om hun slaagkansen bij examens te verhogen. - www.digitaalbedrijf.nl

Lees verder »
Geplaatst op Friday, December 9, 2016

Op woensdag 7 december jl. is tijdens de muziekconferentie op de Thomas More Hogeschool in Rotterdam een speciale editie van het nieuwe boek Tijd voor muziek uitgereikt aan daar aanwezige muziekdocenten en pabodirecteuren. Ook Koningin Máxima en minister Bussemaker waren bij deze conferentie aanwezig. 

Lees meer informatie >> 

 

 


Bron: Hollandse Hoogte

Lees verder »
Geplaatst op Monday, December 5, 2016

Dit voorjaar is Merkpostionering verschenen, een gerichte en beknopte handleiding over het positioneren van merken. Merkpositionering is goed ontvangen! Van docenten krijgen we enthousiaste reacties op het boek en Managementboek plaatste een mooie recensie over deze titel. Zij plaatsten tevens een interview met Karel Jan Alsem, één van de auteurs. Daarnaast is Merkpositonering genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurpijs 2016! Op 6 december wordt in de RAI in Amsterdam bekend gemaakt welk boek er met de hoofdprijs vandoor gaat.

 

Lees verder »
Geplaatst op Monday, October 3, 2016

Onlangs interviewden we duizendpoot Joep Brinkman over de kunst van het maken van een goede vragenlijst. Benieuwd naar zijn ideeën? 

U leest hier het interview!

 

Lees verder »
Geplaatst op Wednesday, June 1, 2016

Jaarlijks organiseren studenten van de Hanzehogeschool de HBO-talentenprijs. Tijdens deze dag werken HBO-studenten in teamverband praktijkvraagstukken van bedrijven uit. Zij pitchen aan het einde van de dag hun oplossing aan de bedrijven in kwestie. Het team dat dit als beste doet wint de titel “Het beste Marketing HBO-team van Nederland en Vlaanderen”.  Op 26 mei jl. vond alweer de 7e editie van dit evenement plaats. 

Dit jaar zat namens Noordhoff Uitgevers Frank van den Eeden in de jury. Zij riepen het team van de Hogeschool van Amsterdam uit als winnaar.   

Ook de meegereisde docenten mochten dit jaar aan de bak. Onze auteurs Karel Jan Alsem en Erik Kostelijk lieten hen zwoegen op een casus over Adidas. Uiteindelijk werden er twee teams als winnaar gekozen. Zij gingen er vandoor met een pakket Grote Lijsters.     

Lees verder »
Geplaatst op Tuesday, May 31, 2016

Van Bart van Heerikhuizen, een van de auteurs van het boek Samenlevingen, staan diverse webcolleges online op de site van De Universiteit van Nederland. De Universiteit van Nederland is een online platform waar dagelijks een nieuw college online komt van Nederlandse hoogleraren. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren. 

Lees verder »
Geplaatst op Monday, April 11, 2016

'Bildung': leren vanuit de verwondering

Graag biedt Noordhoff Uitgevers u hierbij het nieuwste nummer van ‘Platform’ aan waarin het begip ‘Bildung’ centraal staat. ‘Bildung’, een term die u alvast vaker bent tegen gekomen, maar wat houdt het nu precies in?
 
‘Bildung’ is kennis opdoen, leren vanuit de verwondering zou je kunnen zeggen. Reden waarom vooral ook creatieve vakken zo belangrijk zijn naast de bekende kennisvakken als taal en rekenen. Alhoewel ook deze vakken heel goed vanuit de ‘Bildungsgedachte’ ingevuld kunnen worden. Lees er meer over in dit nummer van ‘Platform’. Reacties zijn meer dan welkom via onze LinkedIn pagina.

Lees verder »

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
  • Beoordelingsexemplaren zijn gratis voor docenten;
  • Uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen bezorgd;
  • Rijke online ondersteuning voor docenten;
  • Al meer dan 17.000 docenten zijn klant bij ons;
  • Noordhoff Uitgevers is marktleider in het Hoger Onderwijs.
  • Een nieuwe rijke digitale omgeving bij een aantal titels: Prepzone. Efficiënt voorbereiden van lessen en tentamens voor u en studenten.

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Error

Error

Something went wrong - Please report this problem to the portal administrator.