NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
15 nieuwsbericht(en) gevonden
Pagina 1/2
Geplaatst op Monday, June 12, 2017

Heb je een duidelijke mening over onderwijs, schoolboeken en online leermateriaal? Discussier dan mee in onze nieuwe community. Hét platform waar studenten, docenten en Noordhoff Uitgevers met elkaar in contact staan en samen werken aan onderwijsinnovaties.

Iedere actieve deelnemer verdient na twee maanden een bol.com bon. 

Ga naar de community! >>

Lees verder »
Geplaatst op Monday, April 11, 2016

Met de nieuwe blogs op Pabo Platform gaan we in op het thema Leren en bewegen. Renate de Groot, hoogleraar Biopsychologie van Leren, is vanuit de Open Universiteit bezig geweest het verband tussen lichamelijke activiteit en schoolprestaties te onderzoeken.

Lees de nieuwe blogs op Pabo Platform:

1. Slim door gym, door Renate de Groot
2. Column Aleid Truijens: Tussen kunst en bewegen
 

Reageer op onderstaande stellingen via onze LinkedIn pagina.

  • Hoe meer je beweegt des te slimmer je wordt.
  • Kunstonderwijs is net zo belangrijk als bewegingsonderwijs.
  • Er is te weinig ruimte in het schoolcurriculum voor bewegingsonderwijs.

 

Lees verder »
Geplaatst op Friday, December 9, 2016

Noordhoff Uitgevers heeft DigiTaalbedrijf overgenomen. Met de bundeling van krachten willen beide partijen het online aanbod voor het onderwijs verbreden en versterken. Door de jarenlange ervaring en het netwerk van Noordhoff te combineren met het succesvolle platform van DigiTaalbedrijf kan in de volle breedte adaptief online aanbod worden ontwikkeld en aangeboden dat leidt tot aantoonbaar effect en studiesucces voor zoveel mogelijk studenten.  

DigiTaalbedrijf ontwikkelt e-learning producten voor studenten in het hoger onderwijs, zoals Hogeschooltaal, een online leerprogramma voor zelfstudie en toetsing waarmee studenten hun schriftelijke taalvaardigheid kunnen verbeteren. Hogeschooltaal is dé tool om deficiënties in het hoger onderwijs op te lossen en studenten een gelijkwaardige, stevige basis te geven voor een succesvolle studie.

Noordhoff Uitgevers is voortdurend op zoek naar mogelijkheden voor vernieuwing en waardevolle innovaties voor het onderwijs. Het volledig digitale, adaptieve productaanbod van DigiTaalbedrijf sluit naadloos aan bij de gepersonaliseerd leren strategie van Noordhoff Uitgevers.

De bedrijven willen samen via de schaalgrootte en marktpositie van Noordhoff het potentieel van DigiTaalbedrijf maximaal benutten en uitbreiden, om zo in de volle breedte met adaptief online aanbod te komen dat leidt tot aantoonbaar effect en studiesucces voor zoveel mogelijk studenten.  

De integratie van de bedrijven zal gefaseerd verlopen en minimaal een jaar in beslag nemen. Klanten van DigiTaalbedrijf kunnen blijven rekenen op het aanbod en de service die ze nu gewend zijn. Uiteraard blijven ook na de overname overeenkomsten met klanten en partners van DigiTaalbedrijf onverkort van toepassing.  

Ed Landman, Algemeen directeur van DigiTaalbedrijf, is enthousiast over de bundeling van krachten: “Door ons aan te sluiten bij een partner als Noordhoff Uitgevers vinden wij een stevige en brede basis voor verdere versterking van de positie van onze producten in de (hoger) onderwijsmarkt. Ik vind dat alle studenten in het hoger onderwijs Hogeschooltaal verdienen, en dat komt zo een stuk dichterbij. En dit is nog maar het begin.”

Ook Marchien van Doorn, Algemeen directeur van Noordhoff Uitgevers, is erg content met de nieuwe partner: “De activiteiten, expertise en producten van DigiTaalbedrijf passen bijzonder goed bij onze strategie om met didactische software en de toepassing van assessments studentenuitval te voorkomen en studiesucces te vergroten. Wij verwachten door deze bundeling van innovatief aanbod en expertise in de toekomst van groeiende betekenis te kunnen zijn voor de (hoger) onderwijsmarkt.”

Over DigiTaalbedrijf
DigiTaalbedrijf, gevestigd in Breda, ontwikkelt en verkoopt kwalitatieve e-learning programma’s voor het hoger onderwijs. Met de online leerprogramma’s voor zelfstudie en toetsing kunnen studenten in het hoger onderwijs zelfstandig hun vaardigheden verbeteren. Het bedrijf biedt naast zelfstudie ook trainingen en workshops aan studenten, om hun slaagkansen bij examens te verhogen. - www.digitaalbedrijf.nl

Lees verder »
Geplaatst op Friday, December 9, 2016

Op woensdag 7 december jl. is tijdens de muziekconferentie op de Thomas More Hogeschool in Rotterdam een speciale editie van het nieuwe boek Tijd voor muziek uitgereikt aan daar aanwezige muziekdocenten en pabodirecteuren. Ook Koningin Máxima en minister Bussemaker waren bij deze conferentie aanwezig. 

Lees meer informatie >> 

 

 


Bron: Hollandse Hoogte

Lees verder »
Geplaatst op Monday, December 5, 2016

Dit voorjaar is Merkpostionering verschenen, een gerichte en beknopte handleiding over het positioneren van merken. Merkpositionering is goed ontvangen! Van docenten krijgen we enthousiaste reacties op het boek en Managementboek plaatste een mooie recensie over deze titel. Zij plaatsten tevens een interview met Karel Jan Alsem, één van de auteurs. Daarnaast is Merkpositonering genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurpijs 2016! Op 6 december wordt in de RAI in Amsterdam bekend gemaakt welk boek er met de hoofdprijs vandoor gaat.

 

Lees verder »
Geplaatst op Monday, October 3, 2016

Onlangs interviewden we duizendpoot Joep Brinkman over de kunst van het maken van een goede vragenlijst. Benieuwd naar zijn ideeën? 

U leest hier het interview!

 

Lees verder »
Geplaatst op Tuesday, May 31, 2016

Van Bart van Heerikhuizen, een van de auteurs van het boek Samenlevingen, staan diverse webcolleges online op de site van De Universiteit van Nederland. De Universiteit van Nederland is een online platform waar dagelijks een nieuw college online komt van Nederlandse hoogleraren. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren. 

Lees verder »
Geplaatst op Tuesday, March 1, 2016

Wordt Blended Learning op uw opleiding ook steeds belangrijker? Een mix van on- en offline leermiddelen en van contactonderwijs en thuisstudie? Noordhoff Uitgevers faciliteert docenten met een rijke digitale leeromgeving.
Bekijk hier een voorbeeld >>

Voor docenten
Bij vrijwel ieder boek is een website beschikbaar met extra lesmateriaal. Hier vindt u onder andere opdrachten, toetsen en extra lesmateriaal. Een mooie manier om eenvoudig gevarieerde content in te zetten voor uw lessen.

Voor studenten
Naast een docentenwebsite is er ook een studentenwebsite beschikbaar. De student vindt hier allerlei ondersteuning die hem helpt de stof beter te begrijpen, zoals opdrachten, actuele casus, begrippentrainer, flitscolleges en oefentoetsen. Studenten kunnen zich hierdoor goed voorbereiden op het uiteindelijke tentamen. Studenten krijgen toegang tot de website met een code in hun nieuwe studieboek. Deze code is twee jaar geldig.

Prepzone
Vanaf dit studiejaar biedt Noordhoff Uitgevers bij een aantal titels het digitale lesmateriaal uit onder de naam Prepzone. Een herkenbare plek waar u en uw studenten zich efficiënt kunnen voorbereiden op lessen en het uiteindelijke tentamen. Het aantal titels met Prepzone wordt gefaseerd uitgebreid.

Waar vindt u het digitale lesmateriaal?
Het digitale lesmateriaal is te vinden bij de website van het boek. De url staat op de achterkant van uw boek, bijvoorbeeld: www.studeereffectief.noordhoff.nl. Klik vervolgens op de blauwe button 'Ga naar het online materiaal bij het boek' en log in met uw account. 

Eenvoudig inloggen
Heeft u al een account bij Noordhoff Uitgevers? Dan kunt u eenvoudig inloggen op de websites bij de verschillende boeken. Heeft u nog geen account dan kunt u deze eenvoudig aanmaken met uw docentnummer.

Vragen?

Heeft u vragen over het online materiaal? Uw accountmanager helpt u graag verder!

Lees verder »

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
  • Beoordelingsexemplaren zijn gratis voor docenten;
  • Uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen bezorgd;
  • Rijke online ondersteuning voor docenten;
  • Al meer dan 17.000 docenten zijn klant bij ons;
  • Noordhoff Uitgevers is marktleider in het Hoger Onderwijs.
  • Een nieuwe rijke digitale omgeving bij een aantal titels: Prepzone. Efficiënt voorbereiden van lessen en tentamens voor u en studenten.

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Error

Error

Something went wrong - Please report this problem to the portal administrator.