Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

LOGO: Noordhoff Uitgevers - Beroeps- en Volwassenen Onderwijs

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Tuesday, April 28, 2015

Met trots kunnen we u mededelen dat de instellingsexamens van NU Nederlands voldoen aan de eisen van de inspectie! Vorige week is dit bevestigd door de woordvoerder van de inspectie. Vanaf mei verschijnen in het docentendeel van NU Nederlands online instellingsexamens voor Spreken, Gesprekken voeren en Schrijven.

De examens zijn ontwikkeld naar de voorbeeldexamens die het Cinop in opdracht van het Steunpunt Taal en Rekenen heeft ontwikkeld. Cinop heeft met toetsdeskundig commentaar ook een rol gespeeld bij de totstandkoming van de examens die binnenkort bij de NU Methoden verschijnen.

De examens voldoen aan alle eisen die de Inspectie in het Toetsingskader aan examenmateriaal stelt. Vanaf mei kunt u beschikken over een set hoogwaardige examens!

 
 

 

Lees verder »
Geplaatst op Tuesday, April 28, 2015

Vanaf schooljaar 2015-2016 kunnen studenten kiezen voor een 1 of 2-jaarslicentie. De introductie van de 2-jaarslicentie komt voort uit vragen van docenten. Met een 2-jaarslicentie hoeven studenten na afloop van het eerste schooljaar niet opnieuw een licentie aan te schaffen. Bovendien is een 2-jaarslicentie relatief goedkoper.

Wilt u ook een 2-jaarslicentie op de boekenlijst plaatsen? Hieronder vindt u het volledige aanbod met de bestelgegevens.

>> Bekijk hier het complete productoverzicht

Lees verder »

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...