Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

LOGO: Noordhoff Uitgevers - Beroeps- en Volwassenen Onderwijs

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Monday, August 17, 2015

Vanaf half augustus 2015 zijn diverse wijzigingen in het lesmateriaal doorgevoerd:

Opdrachten digitaal te maken
Alle opdrachten uit NU Engels deel 2-3 en 3-4 zijn vanaf augustus 2015 digitaal te maken. Dat gold al voor de meeste opdrachten in deel A, maar vanaf het begin van het nieuwe schooljaar geldt het voor alle opdrachten in deel A en B. Studenten vinden bij elke opdracht relevante Uitleg onder het tabblad ‘naslag’. De opdrachten van Spreken, Gesprekken voeren en Schrijven zijn in veel gevallen open vragen. Studenten moeten aan de hand van een voorbeeldantwoord zelf beoordelen of hun antwoord juist is. Veel docenten geven aan dat dat bezwaar niet opweegt tegen de voordelen van het digitaal kunnen werken. Bovendien heeft u als docent altijd de mogelijkheid om antwoord en beoordeling in te zien!

Vocabulary als pdf te downloaden
De ‘Vocabulary’ aan het eind van elk hoofdstuk is als pdf te downloaden. De pdf’s vinden de studenten op het openingsscherm van elk deel, rechtsonder, onder de knop ‘downloads’. Daar stonden al de beroepsgerichte woordenlijsten voor acht deelsectoren; bij elk hoofdstuk een andere woordenlijst. Willen studenten de woorden leren, dan kunnen ze gebruikmaken van de idioomtrainers, de Vocabulary-opdrachten aan het eind van elk hoofdstuk.

Opdrachten op B2-niveau toegevoegd
Elk hoofdstuk van deel 3-4 is online uitgebreid met opdrachten op B2-niveau. Na de Self-test volgen een reeks opdrachten die samen een extra paragraaf vormen. Het materiaal is op verzoek van veel docenten toegevoegd voor studenten die meer uitdaging aankunnen of zich willen voorbereiden op het hbo. Ook in te zetten voor KD-eisen die vragen om Engels op een hoger niveau dan B1.

Lees verder »
Geplaatst op Monday, August 17, 2015

Vanaf half augustus 2015 zijn diverse wijzigingen in het lesmateriaal doorgevoerd:

- Alle opdrachten uit NU Nederlands 1F, 2F en 3F zijn digitaal te maken;
- Deel A: Woordenschat is digitaal te maken;
- Deel B: Spreken, Gesprekken, Schrijven en Spelling/grammatica/taalverzorging zijn digitaal te maken.*
- Alle leerlijnen zijn digitaal te maken.**


* Omdat het met name om de domeinen Spreken, Gesprekken voeren en Schrijven gaat, zijn veel opdrachten ‘open’ en moeten studenten aan de hand van een voorbeeldantwoord zelf beoordelen of hun antwoord juist is. Veel docenten geven aan dat dat bezwaar niet opweegt tegen de voordelen van het digitaal kunnen werken. Bovendien heeft u als docent altijd de mogelijkheid om antwoord en beoordeling in te zien!

** Was tot nu toe alleen Lezen en Luisteren/kijken naar keuze te maken in het leerwerkboek of online, met ingang van het aanstaande schooljaar zijn ook de andere leerlijnen digitaal te maken. Dat geeft u veel meer mogelijkheden om blended te werken! Goed om te weten als u uw planning voor het volgend schooljaar gaat maken.

Lees verder »

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...