Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

LOGO: Noordhoff Uitgevers - Beroeps- en Volwassenen Onderwijs

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Friday, December 5, 2014

Wij nodigen u van harte uit om op 10 maart 2015 het 2e NU Methoden Congres te bezoeken in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Het belooft weer een inspirerende en leerzame dag te worden. Het programma is aantrekkelijk voor docenten die de NU Methoden gebruiken of daarin zijn geïnteresseerd. Meld u aan en laat u bijpraten over de generieke mbo-vakken.  
  
De reacties van deelnemers van vorig jaar:
"Leuk, enthousiast gebracht, praktische voorbeelden."
"Inspirerend! De keuze van sprekers en onderwerpen vond ik zeer geslaagd."


Dit jaar zijn we te gast in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Waan u in de wereld van de spoorwegen en laat u vervoeren langs interessante inhoudelijke thema’s op deze boeiende, inspirerende en feestelijke dag. Een rondleiding in het museum behoort ook tot de mogelijkheden. U wordt meegenomen naar plekken die alleen onder begeleiding toegankelijk zijn voor publiek. In de rondleiding komen de unieke verhalen achter de topstukken van het Spoorwegmuseum pas echt tot leven. Schrijf u vandaag nog in, want…vol is vol!

Een greep uit het programma
De dag wordt geopend door een verrassende spreker…. Na deze wervelende start, is er tijd voor verdieping en inspiratie voor de dagelijkse lespraktijk. U kunt drie werkgroepen volgen. Kies uit de brede lijst met onderwerpen en stel uw eigen dagprogramma samen. Lees hier welke werkgroepen u kunt volgen.

Mbo-docent op het juiste spoor
Het congres is specifiek bestemd voor u als mbo-docent van de algemene vakken. Kom met uw collega’s naar Utrecht en laat u inspireren, deel uw kennis, geef uw mening en geniet van de sfeer van het museum. Wij zien u graag op dinsdag 10 maart! Meld u meteen aan voor de werkgroepen van uw keuze want...vol = vol!

 

Lees verder »
Geplaatst op Friday, December 5, 2014

In januari 2015 vindt de Nationale Onderwijstentoonstelling plaats, de grootste vakbeurs voor professionals. Uiteraard ontbreekt Noordhoff Uitgevers hier niet. U vindt ons in hal 9 (stand 09D073).

Graag laten wij u op de NOT 2015 onze nieuwste leermiddelen zien. Leermiddelen die door hun heldere structuur, expliciete leerdoelen en perfecte onderlinge aansluiting op alle onderwijsniveaus het beste uit leerling en docent halen.

Een kleine greep uit het nieuwste aanbod dat we op de NOT zullen presenteren:

Basisonderwijs

  • Mijnklas.nl, de nieuwste methodesoftware voor het basisonderwijs met volledige integratie van instructie, oefenen, verwerking en toetsing.
  • Wijzer!, de nieuwe zaakvakkenmethode voor aardrijkskunde, geschiedenis en natuur & techniek.
  • AmbraSoft voor school én thuis in één pakket.
  • De Junior Bosatlas Topo, waarmee je zo de wereld in je bol hebt.


Voortgezet onderwijs
Het nieuw te verschijnen Toetspunt geeft, met individuele (RTTI-) gecertificeerde toetsen als basis, de mogelijkheid om per leerling gerichte keuzes te maken voor begeleiding, leerstof, oefenmateriaal en toetsing.

Middelbaar Beroepsonderwijs
In de stand maakt u niet alleen kennis met NU Nederlands, NU Rekenen, NU Engels en met NU Burgerschap maar ook met de nieuwste beroepsgerichte methoden NU Juridisch, NU Commercieel, NU Financieel en NU Pedagogisch Werk.

Komt u ook naar de NOT? Klik hier voor een gratis toegangskaart

De NOT vindt plaats van dinsdag 27 t/m zaterdag 31 januari 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Meer informatie over de NOT 2015

Lees verder »

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...