Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

LOGO: Noordhoff Uitgevers - Beroeps- en Volwassenen Onderwijs

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Friday, November 13, 2015

Op 27 november 2015 is de Docentendag NU Financieel. Stichting Praktijkleren (SPL) in Amersfoort biedt u een afwisselend programma. Zo houdt Toine van den Bogaart, projectleider bij Extended teams, een aanstekelijk verhaal over hoe je effectief leren op de werkplek bevordert. U maakt kennis met het keuzedeel HBO economie, dat een aantal roc's heeft ontwikkeld om de doorstroom naar het hbo te verbeteren. Meester Carola van Vilsteren van Van Vilsteren BTW-advies, laat u kennismaken met de wondere wereld van btw in de praktijk op school. Ook leuk: het geheel vernieuwde leermiddel Westervoort.

Lees verder »
Geplaatst op Thursday, November 12, 2015

Op 18 november aanstaande is het weer zover! Dan vindt voor de 4e keer het Noordhoff Uitgevers Talencongres plaats in het NBC in Nieuwegein. Ook deze keer hebben we een verrassend en inspirerend programma voor u in petto.

Johan GoossensDocent en cabaretier Johan Goossens verzorgt de opening van deze editie en vertelt smakelijk over zijn ervaringen als docent. Na deze humoristische opening, volgt u in twee rondes de werkgroepen van uw keuze. We eindigen het congres met een nieuw onderdeel: de kunst van het inspireren, een TED-achtige opzet waarbij vier uiteenlopende spreker van buiten de onderwijswereld hun ideeën aan u presenteren. In 12 minuten proberen ze u ervan te overtuigen dat zij het beste idee hebben om leerlingen te motiveren. En na afloop kiest ú het beste idee.

Kortom, het belooft weer een heel inspirerend en motiverend congres te worden! U kunt zich vanaf nu voor dit spraakmakende en inspirerende evenement aanmelden.

Foto: © Merlijn Doomernik

 

Bekijk alvast een sneak preview van twee van de vier deelnemers aan de Kunst van het inspireren!
Lees verder »

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...