Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

LOGO: Noordhoff Uitgevers - Beroeps- en Volwassenen Onderwijs

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Wednesday, July 8, 2015

In de zomervakantie wordt ons jaarlijks onderhoud in de digitale omgeving van NU Nederlands, NU Engels, NU Rekenen en NU Burgerschap uitgevoerd. Dit houdt in dat u vanaf medio juli niet kunt inloggen, per begin augustus kunt u weer inloggen. De belangrijkste wijzigingen zijn:

  • Actualisatie van de mbo-adresgegevens: hierdoor dient u zich bij de start van het schooljaar opnieuw te koppelen aan de juiste school. Bij inloggen doorloopt u de stappen op het scherm.
  • Instellingenpagina is gewijzigd: de stappen bij het starten met digitaal lesmateriaal zijn verbeterd. Via eenvoudige stappen kunnen u en uw studenten gemakkelijk de instellingen aanmaken.
  • Het klassen- en groepenbeheer is vernieuwd: hierdoor maakt en beheert u gemakkelijker klassen. Via een export vanuit uw schooladministratiesysteem importeert u eenvoudig uw klassen. Zo hoeft u niet handmatig meer alle klassen aan te maken en is de naamgeving van de klassen ook identiek!
  • Uw studenten worden in de zomer los gekoppeld van hun huidige klas en schoollocatie. Na de zomer kan elke student bij de eerste keer inloggen zijn nieuwe locatie en klas selecteren.


Klik op de afbeelding voor een vergroting


Welke informatie blijft wel en niet bewaard?

  • De scores en voortgangsgegevens van uw studenten blijven bewaard.
  • De planningen die u dit schooljaar heeft aangemaakt, zullen worden verwijderd. Maak dus nog geen planningen aan voor na de zomervakantie. Na begin augustus kunt u weer planningen aanmaken voor het nieuwe schooljaar. Wilt u alvast aan de slag met planningen voor het nieuwe schooljaar, dan adviseren wij u om arrangementen samen te stellen. Deze zullen tijdens de update in de zomer niet worden verwijderd.
  • Uw eigen gemaakte opgaven, bronnen en arrangementen blijven beschikbaar. Materiaal dat u heeft gedeeld met uw studenten wordt losgekoppeld. Materiaal dat u heeft gedeeld met collega’s blijft beschikbaar in de community.


Service en ondersteuning
Op MijnNoordhoff kunt u terecht voor vragen over o.a. digitaal lesmateriaal, registratie, betaling en producten. We hebben ons service-aanbod uitgebreid door het toevoegen van digitale instructies in de vorm van video’s en handleidingen. Vanaf augustus vindt u hier alle informatie voor hulp bij digitaal lesmateriaal voor docent en student

Lees verder »
Geplaatst op Thursday, June 11, 2015

Hoe krijgen uw studenten toegang tot het digitale lesmateriaal? Dit hangt af van hoe uw school de distributie van en toegang tot digitaal lesmateriaal heeft georganiseerd.

ECK school
Als uw school de distributie en toegang via ECK heeft georganiseerd, dan betekent dit dat uw studenten de materialen bestellen bij een distributeur en dat het lesmateriaal beschikbaar wordt gemaakt via de ELO van uw school.

Niet-ECK school
Als u een niet-ECK school bent dan loopt de distributie en toegang van uw studenten via een activeringscode. Via de distributeur ontvangt de student instructies per e-mail om de licentie te activeren. Kiest een student er voor om de online licentie bij de lokale boekhandel te kopen dan ontvangt de student een boekje met een korte instructie en de activeringscode op papier.

Hoe weet u of uw school wel of geen ECK school is?
Per school is via Kennisnet een inventarisatie gemaakt welke scholen met ECK werken. Voor elke ECK school is er een contactpersoon die u hierover vragen kunt stellen. Informeer binnen uw school op welke wijze de distributie en toegang van digitaal lesmateriaal voor uw studenten is georganiseerd. Meer weten over ECK? Ga naar: www.educatievecontentketen.nl

Vragen?
Studenten kunnen terecht bij hun distributeur voor vragen over de distributie en toegang van digitaal lesmateriaal. Voor vragen en ondersteuning over het aanmaken van een account bij Noordhoff Uitgevers of het activeren van de licentie kunnen studenten terecht op Mijn Noordhoff of contact opnemen met onze Klantenservice 088 - 522 6888. Voor NU Zorg belt u 088-522 6866.

Lees verder »

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...