Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

LOGO: Noordhoff Uitgevers - Beroeps- en Volwassenen Onderwijs

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Friday, December 5, 2014

Wij nodigen u van harte uit om op 10 maart 2015 het 2e NU Methoden Congres te bezoeken in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Het belooft weer een inspirerende en leerzame dag te worden. Het programma is aantrekkelijk voor docenten die de NU Methoden gebruiken of daarin zijn geïnteresseerd. Meld u aan en laat u bijpraten over de generieke mbo-vakken.  
  
De reacties van deelnemers van vorig jaar:
"Leuk, enthousiast gebracht, praktische voorbeelden."
"Inspirerend! De keuze van sprekers en onderwerpen vond ik zeer geslaagd."


Dit jaar zijn we te gast in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Waan u in de wereld van de spoorwegen en laat u vervoeren langs interessante inhoudelijke thema’s op deze boeiende, inspirerende en feestelijke dag. Een rondleiding in het museum behoort ook tot de mogelijkheden. U wordt meegenomen naar plekken die alleen onder begeleiding toegankelijk zijn voor publiek. In de rondleiding komen de unieke verhalen achter de topstukken van het Spoorwegmuseum pas echt tot leven. Schrijf u vandaag nog in, want…vol is vol!

Een greep uit het programma

Gastspreker bekend: vrolijke start door Rayen Penday
We starten de dag met de prikkelende en vermakelijke invalshoek op het mbo door cabaratier en stand up comedien Rayen Penday. Zo zijn de zinnen even op scherp en kunt u fris de werkgroeprondes starten.
Na deze wervelende start, is er tijd voor verdieping en inspiratie voor de dagelijkse lespraktijk. U kunt drie werkgroepen volgen. Kies uit de brede lijst met onderwerpen en stel uw eigen dagprogramma samen. Lees hier welke werkgroepen u kunt volgen.

Mbo-docent op het juiste spoor
Het congres is specifiek bestemd voor u als mbo-docent van de algemene vakken. Kom met uw collega’s naar Utrecht en laat u inspireren, deel uw kennis, geef uw mening en geniet van de sfeer van het museum. Wij zien u graag op dinsdag 10 maart! Meld u meteen aan voor de werkgroepen van uw keuze want...vol = vol!

 

Lees verder »
Geplaatst op Tuesday, December 2, 2014

In mei 2015 verschijnen bij NU Engels 30 instellingsexamens voor Spreken, Gesprekken voeren en Schrijven. U kunt ze gebruiken voor de examinering van de generieke eisen op A2-niveau. De examens zijn gemaakt in samenwerking met Cinop, op basis van  voorbeeldexamens van Cinop.

Lees verder »

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...