Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

LOGO: Noordhoff Uitgevers - Beroeps- en Volwassenen Onderwijs

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Thursday, June 11, 2015

Hoe krijgen uw studenten toegang tot het digitale lesmateriaal? Dit hangt af van hoe uw school de distributie van en toegang tot digitaal lesmateriaal heeft georganiseerd.

ECK school
Als uw school de distributie en toegang via ECK heeft georganiseerd, dan betekent dit dat uw studenten de materialen bestellen bij een distributeur en dat het lesmateriaal beschikbaar wordt gemaakt via de ELO van uw school.

Niet-ECK school
Als u een niet-ECK school bent dan loopt de distributie en toegang van uw studenten via een activeringscode. Via de distributeur ontvangt de student instructies per e-mail om de licentie te activeren. Kiest een student er voor om de online licentie bij de lokale boekhandel te kopen dan ontvangt de student een boekje met een korte instructie en de activeringscode op papier.

Hoe weet u of uw school wel of geen ECK school is?
Per school is via Kennisnet een inventarisatie gemaakt welke scholen met ECK werken. Voor elke ECK school is er een contactpersoon die u hierover vragen kunt stellen. Informeer binnen uw school op welke wijze de distributie en toegang van digitaal lesmateriaal voor uw studenten is georganiseerd. Meer weten over ECK? Ga naar: www.educatievecontentketen.nl

Vragen?
Studenten kunnen terecht bij hun distributeur voor vragen over de distributie en toegang van digitaal lesmateriaal. Voor vragen en ondersteuning over het aanmaken van een account bij Noordhoff Uitgevers of het activeren van de licentie kunnen studenten terecht op Mijn Noordhoff of contact opnemen met onze Klantenservice 088 - 522 6888. Voor NU Zorg belt u 088-522 6866.

Lees verder »
Geplaatst op Thursday, June 11, 2015

Start u komend schooljaar met NU Rekenen, NU Burgerschap, NU Nederlands of NU Engels? Noordhoff Uitgevers organiseert op de volgende data een starttraining voor docenten die met deze methoden gaan werken in de Eenhoorn te Amersfoort:

Starttraining NU Burgerschap - dinsdag 1 september 2015 16:45 - 20:00
Starttraining NU Nederlands - donderdag 3 september 2015 16:45 - 20.00
Starttraining NU Engels - donderdag 3 september 2015 16:45 - 20:00
Starttraining NU Rekenen - donderdag 10 september 2015 16:45 - 20:00Maak kennis met het inspirerende digitale lesmateriaal voor docent én student!
Binnen het docentenpakket van onze methodes vindt u al het digitale lesmateriaal overzichtelijk bij elkaar op één plek. U maakt kennis met de verschillende functionaliteiten; hoe maakt u een planning voor uw studenten en hoe bekijkt u hun voortgang, hoe kunt u eigen materiaal toevoegen en delen met uw studenten en collega’s. Deze training biedt u de praktische handvatten om direct met uw digitale lesmateriaal aan de slag te gaan!
Kortom: goed voorbereid zijn op het nieuwe schooljaar? Meld u dan vandaag aan.

Lees verder »

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...