Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

LOGO: Noordhoff Uitgevers - Beroeps- en Volwassenen Onderwijs

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Monday, October 13, 2014

Vanaf mei 2014 staan er vier digitale referentietoetsen in de portal; 2 voor 2F en 2 voor 3F. Na afname geven de toets resultaten:
Terugkoppeling naar domeinen,  vergelijking met referentieniveaus, terugkoppeling naar eerdere toets momenten en op termijn ook vergelijking met klas, school en andere scholen.

De referentietoetsen die nu beschikbaar zijn, zijn vooraf getest door 400 studenten. Op basis van die test zijn de vragen aangepast en verbeterd.

De referentietoetsen:    

  • Zijn methodeonafhankelijk. Ze zijn volledig gebaseerd op het referentiekader taal van de commissie Meijerink.
  • Kunnen als instaptoets, eindtoets of tussentoets worden ingezet.
  • Bevatten zo'n 60 vragen verdeeld over de domeinen lezen, luisteren/kijken en taalverzorging.
  • Kunnen alleen digitaal worden gemaakt, niet op papier.


Binnenkort vindt u bij de docentenhandleidingen ook een handleiding in de portal over de referentietoetsen.

In deze maand verschijnen de volgende referentietoetsen:

  • 2F C versie
  • 3F C versie
  • 1F A en B versie


Naast de bovengenoemde referentietoetsen verschijnen ook nieuwe Domeintoetsen Taalverzorging 1F t/m 3F (A-, B-, C-versie): in totaal dus 9 toetsen met alleen maar taalverzorgingsvragen.
 

Lees verder »
Geplaatst op Monday, October 13, 2014

Vanaf dit schooljaar zijn er diverse routes om toegang te krijgen tot het digitale lesmateriaal van Noordhoff Uitgevers. In bijgaand schema vindt u de studentroutes voor het bestellen van lesmateriaal en voor het krijgen van toegang tot het digitale lesmateriaal.

Welke route?
Iedere school heeft een keuze gemaakt voor een manier van toegang. Als uw school gebruik maakt van toegang via de eigen schoolomgeving dan volgen uw studenten een andere route, dan wanneer uw studenten toegang via de website/-shop van de distributeur krijgen. Maakt u van beide routes geen gebruik dan bestellen uw studenten hun lesmateriaal bij de fysieke boekhandel. In dat geval ontvangen uw studenten een activeringscode voor de toegang tot het digitale lesmateriaal.

Docentlicentie bestellen
Als docent krijgt u toegang via de methodesite. Wanneer u nog geen toegang heeft, bestelt u uw eigen docentlicentie eenvoudig in de online catalogus van Noordhoff Uitgevers. In bijgaande handleiding vindt u de instructies voor het krijgen van toegang tot het digitale lesmateriaal.

Vragen?
Op mijnnoordhoff.nl vindt u veel gestelde vragen. Voor inhoudelijke vragen over bestellen en toegang verwijzen wij u naar uw distributeur.
 

Lees verder »

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...