Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

LOGO: Noordhoff Uitgevers - Beroeps- en Volwassenen Onderwijs

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
35 nieuwsbericht(en) gevonden
Pagina 1/5
Geplaatst op Thursday, June 22, 2017

Wat hebben uw studenten nodig voor een succesvolle instroom in het hbo? Voor ruim 200 opleidingen van 30 hogescholen is het antwoord: Hogeschooltaal. En Hogeschooltaal is vanaf nu ook beschikbaar voor mbo-studenten; voor een optimale voorbereiding op hun hbo-opleiding.

Nederlandse taal op het mbo
Invoering van de examens Nederlandse taal heeft de taalvaardigheid van de mbo-student de laatste jaren substantieel verhoogd. En toch willen hbo-opleidingen graag mbo-studenten met een hoger schriftelijk taalvaardigheidsniveau. B2 is vereist, C1 gewenst.

Hogeschooltaal
Vanaf nu is Hogeschooltaal ook beschikbaar voor mbo-studenten. U kunt Hogeschooltaal inzetten binnen het keuzedeel Voorbereiding op het hbo of als uitbreiding op het vak Nederlands. Hogeschooltaal is uitstekend te gebruiken als aanvulling op de succesvolle methode NU Nederlands. Om studenten zelfstandig, extra te laten oefenen in spelling, grammatica en schrijfvaardigheid. En ze daarmee optimaal voor te bereiden op hun hbo-opleiding.

Hogeschooltaal is digitaal en adaptief en staat voor kwaliteit, expertise en gebruiksgemak. Kijk voor het aanbod van de modules op www.hogeschooltaal.nl/mbo

Meer weten?
Wilt u kennismaken met Hogeschooltaal, vraag dan een proefaccount aan.

Wilt u direct licenties bestellen of een pilot op uw school doen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Lees verder »
Geplaatst op Friday, May 12, 2017

Een aantal scholen heeft al aangegeven vanaf volgend schooljaar te gaan werken met de nieuwe editie van NU Rekenen. Wij hebben de vier meest gestelde vragen over de overstap naar de 2e editie, én de antwoorden, voor u op een rijtje gezet.    

1. Met welke delen van de 2e editie kan ik aan de slag in augustus 2017?
Vanaf schooljaar 2017/2018 kunt u werken met de delen 2F en 3F van de nieuwe, verbeterde editie van NU Rekenen.Wilt u kennis maken met 2e editie, vraag dan nu de boeken en een proeflicentie aan. 

De boeken van 2F ontvangt u direct, die van 3F in juni. Met de proeflicentie krijgt u een eerste indruk van de nieuwe mogelijkheden die de online leeromgeving gaat bieden.

De nieuwe leeromgeving is vanaf augustus beschikbaar. 
Het nieuwe deel NU Rekenen 1F/2F verschijnt schooljaar 2018/2019.

2. Welk ISBN zet ik op de boekenlijst als wij met de tweede editie gaan werken?
De 2e editie van NU Rekenen heeft andere ISBN's dan de 1e editie. Op de assortimentslijst vindt u de ISBN’s van zowel de 2e als de 1e editie.
N.B. De 1e en 2e editie zijn niet naast elkaar - in één groep - te gebruiken.


3. Kan ik met mijn huidige NU Rekenen-docentaccount inloggen op de 2e editie?
Ja, uw docentlicentie wordt in augustus weer automatisch verlengd en dan krijgt u ook toegang tot alle student- en docentmateriaal van de nieuwe editie van NU Rekenen.

4. Kan ik blijven werken met NU Rekenen 1e editie?

Dat kan. De 1e editie blijft nog twee jaar verkrijgbaar en daarna is de 1e editie van NU Rekenen online nog toegankelijk voor de duur van de gekochte licentie.

De 2e editie is gebaseerd op ervaringen van honderden docenten – gebruikers en niet gebruikers van NU Rekenen. Als u overstapt naar de 2e editie, beschikken uw studenten over een actueel en kwalitatief leermiddel waarmee ze zich nog efficiënter en effectiever op het examen kunnen voorbereiden.

 

Lees verder »
Geplaatst op Thursday, April 20, 2017

Heeft u al besloten of u voor komend schooljaar een mbo-methode van Noordhoff Uitgevers op uw boekenlijst zet? Laat het ons uiterlijk 15 mei weten en maak kans op een luxe strandlaken.

Meedoen?
Het enige dat u hoeft te doen is ons laten weten met welke methode u gaat werken. Vul uiterlijk 15 mei uw gegevens in en maak kans op dat mooie strandlaken!

Geef het snel door, want op = op!

 


 

Lees verder »
Geplaatst op Thursday, April 13, 2017

Na het verschijnen van de eerste delen van de 2e editie van NU Nederlands, is er nu ook een preview van de nieuwe online leeromgeving beschikbaar

Vraag een proeflicentie aan en neem een kijkje in de preview van de uitgebreide digitale component van NU Nederlands 2e editie.
 
De volgende content staat momenteel online: 

Bladerboeken:
3F A en B

Opdrachten:
- 3F A Lezen hoofdstuk 1, inclusief leeshulp en extra opdrachten; 
- 3F B Grammatica en spelling, inclusief extra opdrachten
         
Oefentoetsen:
- 3F A lezen Hoofdstuk 1, oefentoets A en B, inclusief vervolg o.a. powerpointpresentaties);
- 3F B Grammatica en spelling, oefentoets A en B, inclusief vervolg (o.a. uitlegfilmpjes).
 
In slechts 15 minuten wegwijs worden in NU Nederlands 2e editie? Bekijk de online webinar door accountmanager Ingrid Leegsma. Meer informatie over de nieuwe editie vindt u op onze website.

Lees verder »
Geplaatst op Thursday, April 13, 2017

Na het verschijnen van de eerste delen van de 2e editie van NU Rekenen, is er nu ook een preview van de nieuwe online leeromgeving beschikbaar.

Vraag een proeflicentie aan en neem een kijkje in de preview van de uitgebreide digitale component van NU Rekenen 2e editie.  

De volgende content staat momenteel online:

Boek en bronnen:
bladerboek van NU Rekenen 2FA

Opdrachten en bronnen:
Opdrachten hoofdstuk 1

Oefentoetsen:
Oefentoetsen hoofdstuk 1, versie A en B; met vervolg in de vorm van uitwerkingen, extra oefeningen en link naar animaties.

Hoofdstuktoetsen:
Digitale hoofdstuktoetsen hoofdstuk 1, versie A en B.

In slechts 15 minuten wegwijs worden in NU Rekenen 2e editie? Bekijk de online webinar door accountmanager Ingrid Leegsma. Meer informatie over de nieuwe editie vindt u op onze website

Lees verder »
Geplaatst op Monday, March 13, 2017

Noordhoff Uitgevers werkt continu aan het verbeteren van haar producten en diensten. Dit kunnen wij echter niet alleen, daar hebben we uw hulp bij nodig.

Graag horen wij uw mening over onze events, om deze in de toekomst beter bij uw interesses en agenda aan te laten sluiten. Wij vragen een paar minuten van uw tijd om een korte vragenlijst in te vullen.

Onder de inzenders verloten wij het boek Motivatie Binnenstebuiten: het geheim achter gemotiveerde pubers, enthousiaste leerlingen en gedreven studenten.

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en moeite!

Met vriendelijke groet,
Team mbo NU Methoden
 

Lees verder »
Geplaatst op Tuesday, February 14, 2017

De nieuwsbrief van NU Engels staat weer voor u klaar. 

 

Lees verder »
Geplaatst op Tuesday, February 14, 2017

De nieuwsbrief van NU Nederlands staat voor weer u klaar.  

 

Lees verder »

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
  • De beste didactiek, structuur en vormgeving;
  • 100% examengericht en aansluiting op kd’s;
  • Functioneel voor dagelijks leven en beroepspraktijk;
  • Aansluitend bij de belevingswereld van de student;
  • Volop overzicht en flexibiliteit.

 

Bve Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...