Rekenrijk

De beste methode voor scholen met ambitie

Rekenrijk: als uw school meer uit een rekenmethode wil halen
De ideale methode voor combi-klassen. Uitgebreide differentiatie voor rekensterke- én rekenzwakke leerlingen. Een uitdagend niveau. Kijktips voor diagnose en concrete hulp. Aantrekkelijke en aansprekende vormgeving. Geschreven door dé rekenexperts van Nederland: Arlette Buter, Ans Veltman en Ceciel Borghouts. Dat is Rekenrijk. Oordeel zelf en laat u overtuigen!

Wist u dat Rekenrijk 3...

  • ... als enige rekenmethode concrete tools biedt voor het diagnosticeren en bijsturen van de leerling? Elke leerling komt daardoor mee. Voor zwakke rekenaars is de F-lijn ontwikkeld.
  • ... beschikt over nieuwe kaartenbakken die u inzet voor het oefenen en automatiseren van de basisvaardigheden? Leerlingen kijken de opdrachten zelfstandig na.
  • ... digitale toetsen aanbiedt, gemaakt door de makers van Ambrasoft? Dit zijn contexttoetsen en tempotoetsen.
  • ... een speciale activiteitenlijn heeft voor groep 1-2: Rekenrijk voor kleuters? Deze wordt zeer goed gewaardeerd!
  • ... op 22 essentiële punten is verbeterd, met behulp van de ervaringen van tientallen leerkrachten? Het resultaat: een nog sterkere methode!

Wat zeggen tevreden collega’s over Rekenrijk 3
Niet alleen wij zijn enthousiast over Rekenrijk 3. Ook uw collega-scholen spreken zich duidelijk uit in een recent tevredenheidsonderzoek. Een paar citaten:
“Eén onderwerp per les. Duidelijke opbouw. Uitnodigend om mee te werken!”
“Veel oefenstof, zowel voor rekenzwakke als rekensterke kinderen. Hoog niveau.”
“Een blok herhaling aan het begin van het nieuwe schooljaar. Dat werkt super!”

Rekenrijk is het overwegen waard
Rekenrijk is niet geschikt voor elke school. Want Rekenrijk heeft ambitie en legt de lat hoog qua niveau. Dat moet uiteraard wel bij u passen. Oordeel zelf, Rekenrijk is het overwegen meer dan waard! Vraag een gratis zichtzending aan, of een vrijblijvende presentatie bij u op school.

Lees meer