Getal & Ruimte Junior


Je komt verder met Getal & Ruimte Junior

Getal & Ruimte, de grootste wiskundemethode voor het voortgezet onderwijs, heeft een broertje gekregen: Getal & Ruimte Junior. Deze rekenmethode voor het basisonderwijs bereidt kinderen perfect voor op het voortgezet onderwijs.

De leerlijn is zo ingericht dat er iedere week gewerkt wordt aan één onderwerp, bijvoorbeeld optellen over het tiental, de tafel van 4, breuken. De leerlingen oefenen op hun eigen niveau, of ze nu uit het boek werken of met de adaptieve software. Voor de kinderen die rekenen moeilijk vinden is er ruim voldoende oefening met de rekenvaardigheden. Voor de sterke rekenaars zijn er uitdagende verdiepende opdrachten. Zo is rekenen voor iedereen leuk!

 

Getal & Ruimte Junior voldoet aan alle kerndoelen voor rekenen en sluit naadloos aan bij de CITO-LOVS-toetsen en bij het referentiekader rekenen. De 1F- en 1S-doelen worden ruimschoots gehaald in groep 8.

Nieuws

20-01-17

Start in 2017/2018 als vroegstartschool!

Profiteer als eerste van de nieuwste rekenmethode voor het basisonderwijs.

U kunt met het complete aanbod van groep 3 en 6 aan de slag, zowel met de boeken, handleidingen, als volledig digitaal.

12-10-16

Noordhoff Uitgevers vraagt uw hulp

Komend schooljaar gaan we onze website grondig vernieuwen. We willen de informatie op de site meer toegankelijk voor u maken, zodat u eenvoudig en snel bij de voor u relevante informatie komt. Daarbij willen we graag een nieuw jasje presenteren; frisser, duidelijker en aantrekkelijker.