Digitaal


 

De Blender: Het beste van boeken én digitaal!

  • Uw school klaar voor de toekomst
  • Eenvoudig en flexibel ervaring opdoen met blended learning
  • Uw leerlingen gaan met voorsprong naar het VO

Waarom de Blender?
De Blender is er voor scholen die kiezen voor een combinatie van papier en digitaal. Met de Blender kunnen u en uw leerlingen zelf ervaren wanneer welke mix het beste werkt. Wij helpen u met deze manier van werken en zorgen voor ondersteuning vanuit de methoden.

Wat is de Blender?
De Blender is een software licentie die u kiest bij een methode; met de Blender krijgt u de beschikking over al het papieren lesmateriaal (leerboeken, werkboeken, oefeningen en toetsen) en al het digitale lesmateriaal (interactieve leerboeken en werkboeken, oefensoftware en toetssoftware) voor de methoden waarbij de Blender leverbaar is. Met het digitale materiaal kunt u werken op tablets en laptops.

Voor wie is de Blender?
De Blender is voor scholen die gedeeltelijk digitaal willen werken. Met de Blender bepaalt u per vak en per lesonderdeel of u papier of digitaal gebruikt of een mix. En u kunt natuurlijk variëren per groep en per leerling. U kunt de Blender jaarlijks opzeggen. Heel eenvoudig en flexibel.

Voordelen voor de leerkracht
Als leerkracht kunt u zelf ervaren welk medium voor u op welk moment het beste werkt. Bespaar bijvoorbeeld tijd met het digitaal registreren van resultaten en volg voortgang op de voet.
Met de Blender kunt u altijd profiteren van het beste van twee werelden. U haalt daarmee het beste resultaat uit uw leerlingen.

Voordelen voor uw leerlingen
Met de Blender kunt u uw leerlingen blended learning laten ervaren. Uw leerlingen ontdekken op deze manier wanneer boeken, digitaal of een mix van beide het beste werkt. Zo behalen ze het beste resultaat wat bijdraagt aan succesbeleving en motivatie. Ook zijn ze hiermee beter voorbereid op het VO.

Kosten
Wanneer uw leerlingen al gebruik maken van de (leer)werkboeken en de oefen- en toetssoftware van de methode, dan kunt u de Blender licentie bijbestellen voor de introductieprijs van slechts € 2,95 per leerling per jaar.

Voor welke methoden kan ik de Blender bestellen?
U kunt komend schooljaar al mixen met:

  • Flits
  • Taal op maat
  • Spelling op maat
  • Wijzer!
  • Getal & Ruimte Junior, groep 3

In 2018/2019 volgen de andere groepen van Getal & Ruimte Junior en Stepping Stones Junior.