Nieuws

Nieuws

11-01-17

Overstapaanbod Wijzer! Aardrijkskunde

In het schooljaar 2017-2018 hebben we een aantrekkelijk overstapaanbod bij Wijzer! Aardrijkskunde.

U ontvangt de oefensoftware bij Wijzer! aardrijkskunde, De Junior Bosatlas Topo Online ter waarde van € 1,70 per leerling het eerste jaar helemaal gratis.

19-12-16

Nu ook toetsresultaten uit andere leerjaren registreren

Zoals we u eerder hebben bericht was de resultatenmonitor bij de lancering nog niet ingericht om toetsresultaten uit andere leerjaren, dan het leerjaar waarin de leerling is gedeeld, te registreren. 

12-12-16

Tijd voor muziek

Op woensdag 7 december is tijdens de muziekconferentie op de Thomas More Hogeschool in Rotterdam een speciale editie van het nieuwe boek Tijd voor muziek uitgereikt aan daar aanwezige muziekdocenten en pabodirecteuren.

01-12-16

Resultatenmonitor: Planning

Afgelopen september hebben wij de resultatenmonitor gelanceerd voor Rekenrijk, Reken zeker, Taal en/of Spelling op maat. Met de resultatenmonitor kunt u eenvoudig toetsresultaten verwerken. En u heeft snel overzicht van en inzicht in de kinderen uit uw klas.

27-10-16

Toetsresultaten bij Taal en Spelling op maat

De problemen bij het nakijken van de toetsen van Taal en Spelling op maat zijn opgelost. Ook staat de nieuwste functionaliteit van de resultatenmonitor nu live, waarmee de digitale toetsresultaten van Taal en Spelling op maat automatisch worden geïmporteerd in de resultatenmonitor. Dit betekent dat de resultaten van alle digitaal gemaakte toetsen nu direct worden geregistreerd in de resultatenmonitor.