Digitaal


 


 

Maak kennis met onze methodesoftware!

Onze methodesoftware  biedt basisscholen een totale integratie van instrueren, oefenen, verwerken en toetsen. Alles in één digitale omgeving: mijnklas.nl.

Geïntegreerde aanpak
Uniek is de manier waarop alle onderdelen slim samenwerken. Wij bieden een geïntegreerde oplossing voor instructie, oefenen, verwerken en toetsen. U bent flexibel in de aanschaf van de software, of u nu volledig digitaal of in combinatie met het boek wilt werken: beide is mogelijk.

Meer adaptiviteit en makkelijk te organiseren
De methodesoftware is toegankelijk via Basispoort, werkt intuïtief en er zijn geen nieuwe skills vereist. Leerlingen oefenen automatisch op hun eigen niveau en u heeft meteen inzicht in voortgang, pogingen en resultaat. Daarmee biedt Noordhoff Uitgevers de oplossing die u verder helpt!

Onze Methodesoftware bestaat uit vijf componenten:

Instructiesoftware
Software voor de leerkracht op het digibord, vragen om te controleren of de leerling de instructie heeft begrepen, monitoring, rapportage, servicedocumenten en extra informatiebronnen.

Verwerkingssoftware
Verwerkingsopdrachten uit les- of werkboek zijn interactief gedigitaliseerd, inclusief controlevragen in de instructiefase.
 

Oefensoftware
Individueel extra adaptief oefenen en automatiseren, aanvullend op de betreffende methode.

 

Toetssoftware
Digitale methode toetsen.

 

Dashboard
Digitale methode toetsen.
Directe feedback van de leerkracht naar de leerling en tevens inzicht in voortgang en resultaten voor differentiatie.

De methodesoftware bestaat uit verschillende onderdelen. Gaat u voor een volledig pakket, of wilt u alleen gebruikmaken van de oefen- en toetssoftware? De keuze is geheel aan u!

Ons aanbod

  • Leerkrachtsoftware
    Met de instructiesoftware zijn de lessen stap voor stap te geven volgens het model van directe instructie. Elke les is verrijkt met filmpjes, animaties en interactieve opdrachten. Tijdens de les kunt u controlevragen klassikaal behandelen of individueel op de tablet. De instructiesoftware bevat onze monitoring, analyse en rapportage software. Daarbij vindt u ook een digitale methode handleiding, kopieerbladen, antwoorden en andere informatie- bronnen in de instructiesoftware. Kortom; optimale ondersteuning bij het lesgeven.
  • Leerlingsoftware compleet
    Verwerking, oefen- en toets software voor de leerling op scholen die volledig digitaal werken (incl. controlevragen). Deze software bevat alles wat u nodig heeft om uw leerlingen volledig digitaal met de methode te laten werken.
  • Oefen- en toetssoftware
    Oefen- en toetssoftware voor de leerling naast het werken in het papieren werkboek. Met de oefen- en toetssoftware kunnen uw leerlingen zelfstandig extra digitaal laten oefen en kunt u digitaal toetsen afnemen.