NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

Productaanbod


Bekijk hier het totale aanbod voor
Hoger Onderwijs en vraag een
beoordelings- of gebruikersexemplaar aan!

Nieuwe Docent?

Meldt u zich nu aan als docent bij Noordhoff Uitgevers voor het aanvragen van GRATIS beoordelingsexemplaren!Advies op maat?

Onze accountmanagers helpen u graag bij de inrichting van uw curriculum.Boek + online

Dit studiejaar geven wij studenten die hun Noordhoff boeken nieuw kopen, toegang tot het complete online pakket. NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Friday, September 11, 2015

Nieuwe flexibele leeroplossing voor mbo- en hbo-zorgonderwijs

Houten - 8 september 2015 - Onder de naam ZorgPad introduceert Noordhoff Health vanaf het komend schooljaar een nieuwe, op maat gemaakte en flexibele leeroplossing voor zorgonderwijs op mbo- en hbo-niveau. Het is een nieuw concept in een doorlopende leerlijn dat aansluit op de praktijk. De leerstof is modulair en in kleine delen opgebouwd rondom thema’s. Docenten kunnen eenvoudig zelf eigen lesmateriaal toevoegen en kiezen of ze volledig digitaal willen werken of met een mix van digitaal en boeken.

Noordhoff Health hecht veel belang aan het innoveren van de manier van leren in de zorg en de technologie die daarvoor nodig is. De nieuwe leeroplossing is hier een goed voorbeeld van. Voor onderwijs en praktijk geldt hetzelfde concept. Er ontstaat een ‘blended’ leeromgeving, waar startende en ervaren zorgprofessionals hun kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen en bijhouden. De leerstof en -middelen zijn afgestemd op de behoeften en doelstellingen van iedere doelgroep. De leercontent voor het opleiden van verzorgenden (IG) en mbo-verpleegkundigen sluit naadloos aan bij de nieuwe kwalificatiedossiers. De leerstof voor de opleiding tot hbo-verpleegkundige is afgestemd op het nieuwe opleidingsprofiel ‘Bachelor Nursing 2020’ en de bijbehorende ‘Body of Knowledge and Skills’ (BoKS).

Verantwoord leerpad met flexibiliteit
Binnen ZorgPad heeft elk onderwerp binnen een thema een eigen leerpad. Dit leerpad is opgebouwd uit een samenhangend arrangement van kleinere delen leercontent. Noordhoff Health noemt deze delen leerobjecten. Deze kunnen bestaan uit tekst, casuïstiek, video’s, praktijkgerichte opdrachten, e-lectures of kennis- en vaardigheidstoetsen. De keuze voor leerobjecten en een leerpad is gemaakt op basis van drie pijlers: leerdoelen (kennen, inzicht, toepassen, gedrag), onderwerp en doelgroep. Daarnaast kunnen docenten makkelijk eigen lesmateriaal toevoegen en zo een leerpad creëren dat perfect aansluit bij de onderwijsinstelling. Dit didactisch concept maakt ZorgPad tot een flexibele, gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte leeroplossing, waarmee docenten hun studenten uitstekend kunnen voorbereiden op de beroepspraktijk.

Groep experts
In de aanloop naar ZorgPad is uitgebreid onderzoek gedaan onder een groep experts uit het onderwijs en de praktijk. Hun wensen zijn verwerkt in het concept. Deze expertgroep blijft nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling.

Op de hoogte
Noordhoff Health
houdt onderwijsinstellingen, onderwijsontwikkelaars, coördinatoren, docenten en andere betrokkenen het komend schooljaar op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rond ZorgPad via onder andere website, nieuwsbrieven, social media en bijeenkomsten.

Over Noordhoff Health
Noordhoff Health levert producten en diensten gericht op het ontwikkelen en bijhouden van kennis en competenties, zodat studenten en medewerkers in de zorg aantoonbaar bekwaam worden én blijven. Om aan deze missie te voldoen geeft Noordhoff Health niet alleen antwoord op de directe educatieve vraagstukken van vandaag, maar denken de medewerkers actief en betrokken mee hoe scholing en onderwijs in de organisatie ingebed en op de lange termijn ontwikkeld kan worden.

Lees verder »
Geplaatst op Sunday, August 30, 2015

Op 24 september 2015 organiseert Thuiswinkel.org het congres Shopping Today in De Fabrique in Utrecht. Noordhoff Uitgevers verzorgt tijdens het congres een workshop over het nieuwe boek E-business en mag 25 docenten blij maken met een vrijkaart!  
  
Thuiswinkel e-Academy
Shopping Today geldt als de jaarlijkse update op het gebied van (e)commerce. Het congres is dit jaar extra feestelijk door de aftrap van de Thuiswinkel e-Academy, een initiatief van Thuiswinkel.org om te kunnen voorzien in de toenemende vraag naar digitaal talent.

Workshop voor docenten
Speciaal voor u als docent organiseert Noordhoff Uitgevers tijdens het congres in het kader van de aftrap van de e-Academy een workshop over het splinternieuwe boek E-business. Tijdens de workshop (parallelronde II, sessie 9) presenteren (co)auteurs Berend Sikkenga (Ziggo), Shirley Klever (Interseccion) en Nando van Essen (UC logistics en fulfilment) de inhoud en toepassingsmogelijkheden van het boek in uw bestaande curriculum.

Kans maken op een vrijkaart?

Normaal gesproken kost een toegangskaart voor Shopping Today €350. Wilt u in aanmerking komen voor één van de 25 gratis kaarten? Klik dan op onderstaande button.
 

Op basis van alle ingevulde formulieren verloten wij 25 vrijkaarten vóór 4 september aanstaande*. Bezoekers aan de workshop ontvangen gratis het boek E-business. Kunt u niet deelnemen? Vraag dan nu uw beoordelingsexemplaar aan.

E-business
E-business (nieuw verschenen in juni 2015) is een compact basisboek over het vakgebied e-business. Het boek beschrijft hoe organisaties met behulp van internettechnologie hun bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever inrichten. Daarbij is een commerciële invalshoek gekozen: maximalisatie van de klantwaarde staat centraal.

Wijnand Jongen – Directeur Thuiswinkel.org over E-business
"We leven in een turbulente wereld. Dat vraagt om mensen die creatief en ondernemend de kansen grijpen die e-business biedt. Dit HBO-boek is lekker leesbaar en gebaseerd op recente inzichten. Het gapende gat tussen onderwijs en e-commerce wordt met dit boek een flink stuk kleiner."

* Winnaars van deze actie krijgen per mail bericht. Per hogeschool verloten wij maximaal 2 kaarten.
  

 

Lees verder »

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Error

Error

Something went wrong - Please report this problem to the portal administrator.