NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

Productaanbod


Bekijk hier het totale aanbod voor
Hoger Onderwijs en vraag een
beoordelings- of gebruikersexemplaar aan!

Nieuwe Docent?

Meldt u zich nu aan als docent bij Noordhoff Uitgevers voor het aanvragen van GRATIS beoordelingsexemplaren!Advies op maat?

Onze accountmanagers helpen u graag bij de inrichting van uw curriculum.Boek + online

Dit studiejaar geven wij studenten die hun Noordhoff boeken nieuw kopen, toegang tot het complete online pakket. NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Thursday, March 12, 2015

Op dinsdag 14 april 2015 vindt de HO-Docentendag Blended Learning plaats in de Fabrique in Utrecht. Blended Learning is het thema van deze inspiratiedag. Een dag voor docenten, teamleiders en opleidingsmanagers uit het hoger onderwijs. Een dag met inspirerende sprekers en educatieve workshops waarin het thema van de dag concreet wordt uitgewerkt waardoor u direct met Blended Learning aan de slag kunt gaan.

Programma: leren van elkaar en morgen direct aan de slag!
Ontdek aan de hand van werkgroepen en presentaties hoe u Blended Learning kunt toepassen in uw onderwijspraktijk. U krijgt een helder beeld van de mogelijkheden en valkuilen van dit innovatieve onderwijsconcept. U krijgt inzicht in trends en ontwikkelingen van beschikbare leertechnologieën, zoals de elektronische leeromgeving, learning analytics, MOOC’s etc. Ga actief aan de slag met diverse online tools en ervaar welke handig zijn om te gebruiken. Leer van collega’s, die deze leermiddelen al inzetten, hoe u aan de slag kunt met Blended Learning. En hoor van ‘mythbuster onderwijs’, Pedro de Bruyckere, wat de meest relevante trends en ontwikkelingen zijn binnen het onderwijs. 

Kortom, meld u aan voor 14 april en ontvang concrete tips & tricks om direct toe te passen in uw werk!

Lees meer over het inspirerende programma en werkgroepen.

Graag tot 14 april in DeFabrique te Utrecht!

Lees verder »
Geplaatst op Monday, February 23, 2015

Noordhoff Uitgevers organiseert in samenwerking met Studium Generale een Onderzoekscafé op 19 maart 2015 in ForumImages. Wij willen u als docent onderzoek graag uitnodigen voor dit Onderzoekscafé. Wijst u ook uw studenten op deze mogelijkheid? Zij zijn van harte welkom.

Onderzoeksnieuws of broodje aap?
Populaire media berichten regelmatig over onderzoek. Maar wat kan de lezer of kijker geloven? De ene keer is een glas rode wijn goed voor je, enkele weken later juist weer niet. In de talkshow De Wereld Draait Door mocht een onderzoeker zonder enig weerwoord beweren dat kanker binnen twintig jaar een chronische aandoening is. De volgende dag werd de euforie al weer getemperd door collega-onderzoekers. Diverse kranten berichtten dat onderzoek aantoont dat vleeseters hufters zijn, het NOS journaal meldde dat jongeren gestrest raken van sociale media. Het bleken op drijfzand gebaseerde broodje aap-verhalen. Journalisten gaan regelmatig op de loop met veelbelovende onderzoeksresultaten. Van de andere kant blijft echt baanbrekend onderzoek soms weer onderbelicht.

Onderzoeksresultaten zijn zelden simpel en eenduidig. Veel publieksmedia vragen om hapklare informatie, helder en eenduidig, zonder te veel nuances en slagen om de arm. Daar zit een spanning. Hoe selecteren journalisten wat nieuwswaardig is? Hoe kunnen ze voorkomen dat ze voor het karretje van een overenthousiaste onderzoeker of voorlichter worden gespannen? En hoe kan de consument van het nieuws de berichtgeving op waarde schatten?

Deskundigen aan het woord
Alex van den Berg gaat hierover in gesprek met Tom Fischer, docent toegepast onderzoek aan de Hanzehogeschool en auteur van het studieboek ‘Onderzoek doen!’, Maarten Keulemans, wetenschapsredacteur en tot voor kort chef wetenschap van de Volkskrant, en Alexander Pleijter, lector journalistiek en innovatie aan de Fontys Hogeschool Tilburg en oud-docent journalistiek aan de RUG. Wetenschapsjournalist en –voorlichter René Fransen spreekt een column uit.

Aanmelden

Wilt u deelnemen? Meld u dan nu vast aan zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal aanwezigen. Toegang is gratis. U kunt uw studenten er ook op attent maken zodat zij zich ook kunnen aanmelden.


Onderzoekscafé
Donderdag 19 maart 2015
16.30-18.00 uur
ForumImages, Hereplein 73 Groningen

 

 

Lees verder »

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...