NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

Productaanbod


Bekijk hier het totale aanbod voor
Hoger Onderwijs en vraag een
beoordelings- of gebruikersexemplaar aan!

Nieuwe Docent?

Meldt u zich nu aan als docent bij Noordhoff Uitgevers voor het aanvragen van GRATIS beoordelingsexemplaren!Advies op maat?

Onze accountmanagers helpen u graag bij de inrichting van uw curriculum.Boek + online

Dit studiejaar geven wij studenten die hun Noordhoff boeken nieuw kopen, toegang tot het complete online pakket. NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Recente nieuwsberichten
Bekijk alle nieuwsberichten
Geplaatst op Sunday, August 30, 2015

Op 24 september 2015 organiseert Thuiswinkel.org het congres Shopping Today in De Fabrique in Utrecht. Noordhoff Uitgevers verzorgt tijdens het congres een workshop over het nieuwe boek E-business en mag 25 docenten blij maken met een vrijkaart!  
  
Thuiswinkel e-Academy
Shopping Today geldt als de jaarlijkse update op het gebied van (e)commerce. Het congres is dit jaar extra feestelijk door de aftrap van de Thuiswinkel e-Academy, een initiatief van Thuiswinkel.org om te kunnen voorzien in de toenemende vraag naar digitaal talent.

Workshop voor docenten
Speciaal voor u als docent organiseert Noordhoff Uitgevers tijdens het congres in het kader van de aftrap van de e-Academy een workshop over het splinternieuwe boek E-business. Tijdens de workshop (parallelronde II, sessie 9) presenteren (co)auteurs Berend Sikkenga (Ziggo), Shirley Klever (Interseccion) en Nando van Essen (UC logistics en fulfilment) de inhoud en toepassingsmogelijkheden van het boek in uw bestaande curriculum.

Kans maken op een vrijkaart?

Normaal gesproken kost een toegangskaart voor Shopping Today €350. Wilt u in aanmerking komen voor één van de 25 gratis kaarten? Klik dan op onderstaande button.
 

Op basis van alle ingevulde formulieren verloten wij 25 vrijkaarten vóór 4 september aanstaande*. Bezoekers aan de workshop ontvangen gratis het boek E-business. Kunt u niet deelnemen? Vraag dan nu uw beoordelingsexemplaar aan.

E-business
E-business (nieuw verschenen in juni 2015) is een compact basisboek over het vakgebied e-business. Het boek beschrijft hoe organisaties met behulp van internettechnologie hun bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever inrichten. Daarbij is een commerciële invalshoek gekozen: maximalisatie van de klantwaarde staat centraal.

Wijnand Jongen – Directeur Thuiswinkel.org over E-business
"We leven in een turbulente wereld. Dat vraagt om mensen die creatief en ondernemend de kansen grijpen die e-business biedt. Dit HBO-boek is lekker leesbaar en gebaseerd op recente inzichten. Het gapende gat tussen onderwijs en e-commerce wordt met dit boek een flink stuk kleiner."

* Winnaars van deze actie krijgen per mail bericht. Per hogeschool verloten wij maximaal 2 kaarten.
  

 

Lees verder »
Geplaatst op Wednesday, August 26, 2015

Op maandag 5 oktober 2015 organiseert het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van de Hanzehogeschool Groningen voor de achtste keer het Congres Barometer Maatschappelijk Vastgoed. Als docent kunt u deelnemen tegen een gereduceerd tarief. Komt u ook?  
  
Deskundige sprekers gaan in op actuele ontwikkelingen rondom maatschappelijk vastgoed. Bekijk voor meer informatie en het programma de officiële uitnodiging.

Gereduceerd tarief voor docenten
Docenten kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van €49,95 in plaats van €125,-. Vul daarvoor uw docentnummer in op het aanmeldformulier.


       

Congres Barometer Maatschappelijk Vastgoed
Datum: 5 oktober 2015
Tijd: 12.30 tot 16.30 uur
Locatie: Nyenrode Business Universiteit
  

 

Lees verder »

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...

NUHO Web Content Viewer (JSR 286)

Toon menu
Laden...
Error

Error

Something went wrong - Please report this problem to the portal administrator.