Nieuw: gepersonaliseerd leren en Nieuw Nederlands 6e editie onderbouw

16 juni 2016

Nieuw Nederlands staat als vanouds voor hoge kwaliteit en aandacht voor de individuele leerling. Met de nieuwe editie voor de onderbouw kiest u de vorm die bij u en uw leerlingen past. De 6e editie biedt het lesmateriaal zowel in boekvorm als digitaal.

Met de volledig vernieuwde Nieuw Nederlands online kunt u nu nog meer uit uw leerlingen halen. Uw leerlingen worden op maat bediend met eigen leerroutes, oefentoetsen en video-uitleg. Nieuw Nederlands biedt een gevarieerd aanbod aan opdrachten op verschillende cognitieve (RTTI) niveaus met bijbehorende toetsen en dashboards, waar u en uw leerlingen zelfstandig mee uit de voeten kunnen. U heeft overzicht over de voortgang van leerlingen en inzicht in hun resultaten. Met de online leeromgeving van Noordhoff Uitgevers kunt u het leerproces van uw leerlingen actief (bij)sturen.

Wat past bij u? Hoeveel boek en hoeveel digitaal? Bij de nieuwe editie van Nieuw Nederlands onderbouw en vmbo bovenbouw kunt u zelf uw balans bepalen: voor een vast bedrag per jaar beschikken leerlingen over het complete aanbod.  En wilt u toch liever alleen het boek of digitaal, dan krijgt u uiteraard de korting die daarbij past. Handig toch, zo’n methode op maat!

Wilt u meer weten over gepersonaliseerd leren? Kijk dan op www.persoonlijk.noordhoff.nl.