Neue Kontakte, de grootste methode Duits voor het voortgezet onderwijs

Neue Kontakte is al jaren een begrip en dé methode Duits voor het voortgezet onderwijs. Van vmbo tot en met vwo, van klas 1 tot en met klas 6, Neue Kontakte heeft voor elke klas en elke stream inspirerend, curriculumdekkend lesmateriaal. Of u nu wilt werken met een boek, geheel digitaal of met een combinatie van beide.  

Geheel vernieuwd en communicatief voor de onderbouw
De nieuwe 6e editie voor de onderbouw is gebaseerd op de nieuwste inzichten over onderwijs, leren en lesgeven. Met Neue Kontakte leren uw leerlingen goed en verantwoord Duits en hebben snel eer van hun werk. Dat motiveert!

Lees alles over de 6e editie onderbouw van Neue Kontakte.

Nieuw: 6e editie Tweede Fase
De nieuwe 6e editie Tweede Fase is uitzonderlijk compact en compleet, maar met de vertrouwde communicatieve en interactieve Neue Kontakte-didactiek. De methode motiveert en stimuleert u en uw leerlingen door het aanbod van inspirerend, uitdagend en aansprekend lesmateriaal. Er is veel aandacht voor de training van alle vaardigheden, grammatica, woordenschat, literatuur en literatuurgeschiedenis en examentraining.

Neue Kontakte 6e editie Tweede Fase sluit naadloos aan op de onderbouweditie, waardoor doorlopende leerlijnen en een soepele overgang van de onder- naar de bovenbouw gegarandeerd zijn.

Lees alles over de 6e editie Tweede Fase van Neue Kontakte