Noordhoff Uitgevers. Niet zomaar een uitgever, maar eentje die werkt voor de docent.

In ons 180-jarige bestaan hebben we ons ontwikkeld van een betrouwbare leverancier van hoogwaardige leermiddelen tot een partner die alles doet om de docent te laten uitblinken in zijn werk. Het is tenslotte de docent die het onderwijs maakt.

Dat is de reden dat wij blijven investeren in de vernieuwing van onze leermiddelen. Het bewijs: de nieuwe generatie leermiddelen. Hiermee heeft u de beschikking over methodes waarin gemak, flexibiliteit en interactie met de leerling hand-in-hand gaan. Ook onze methodelicentie is hier een goed voorbeeld van. Hiermee heeft u een compleet pakket met lesmateriaal, papier en digitaal voor een methode, voor een vaste prijs per leerling per jaar.

Maar we gaan nog een stap verder. Noordhoff Uitgevers inspireert u met docentendagen, studiedagen en seminars. Na zo'n dag gaat u enthousiast en vol nieuwe ideeën terug naar school.

Bovendien ondersteunen we u met startcursussen, ict-trainingen en een deskundige helpdesk. Met al deze zaken willen we oplossingen bieden voor hoe u als docent en wij als uitgever jongeren klaarstomen voor de toekomst in een snel veranderende (onderwijs)wereld. 

Noordhoff Uitgevers werkt voor de docent!

 

Noordhoff Uitgevers en Sponsoring Edukans
Noordhoff Uitgevers maakt zich sterk voor Edukans, door financieel en (waar mogelijk) inhoudelijk samen te werken. Samen met Edukans geloven wij in scholing als de meest duurzame vorm van ontwikkeling. Edukans werkt aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden, meer boeken en meer leraren in Ethiopië, India, Kenia, Malawi, Oeganda en Peru.

Edukans bezit het keurmerk voor verantwoorde fondsenwerving en besteding van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Zie voor meer informatie www.edukans.nl

Lees meer »