Service: Mijn Noordhoff

Wij staan altijd voor u klaar !

Mijn Noordhoff
Op Mijn Noordhoff vindt u alles op één plek. U vindt hier alle informatie die de docenten en de leerlingen nodig hebben om met het digitale lesmateriaal van Noordhoff Uitgevers te werken. Als u bent ingelogd kunt u eenvoudig bij uw digitale lesmateriaal, ook kunt u boeken bestellen en uw gegevens inzien en aanpassen. Daarnaast vindt u antwoord op veelgestelde vragen of u kunt contact opnemen met onze klantenservice. 

Trainingen
Noordhoff Uitgevers biedt trainingen die u op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en u wegwijs maken in de methode. Daarnaast geven we didactische verdiepingstrainingen waarin u stappen zet op het gebied van gedifferentieerd lesgeven, leren op maat en gepersonaliseerd leren.

 

Digitale instructies en handleidingen
We hebben ons service-aanbod uitgebreid door het toevoegen van digitale instructies in de vorm van video’s en handleidingen. De komende periode breiden we de hoeveelheid video’s en handleidingen uit. Zo vindt u hier ook alle instructies voor leerlingen (van toegang tot het werken met het digitale lesmateriaal).

Naar de digitale instructies >>