Getal & Ruimte 12e editie havo/vwo onderbouw

Met de nieuwe 12e editie van Getal & Ruimte heeft u hoogwaardig lesmateriaal dat van toegevoegde waarde is voor u als docent én voor uw leerling. Voor schooljaar 2017/2018 kunt u starten met de delen 1 en 2 voor 1 havo/vwo en 1 vwo. Leerjaar 1 voor vmbo en de Engelse editie verschijnen een jaar later. 

De 12e editie biedt lesmateriaal dat u en de leerling ondersteunt met:

  • gerichte feedback;
  • differentiatie in niveau (o.a. door leerroutes in het digitale lesmateriaal);
  • motiverend en gevarieerd materiaal.


Nieuw in deze editie is de aandacht voor rekenen: in het leerboek, in de speciale rekenkaternen bij de werkboeken en in het online oefenmateriaal. Een aparte rekenmethode is hiermee niet meer nodig! 

In de nieuwste editie van Getal & Ruimte havo/vwo onderbouw zijn boek en digitaal 100% uitwisselbaar. Zo wordt al het lesmateriaal ook digitaal aangeboden en zijn ze op elkaar afgestemd en uitwisselbaar. Zo kunt u ook per les uw manier van werken bepalen: digitaal of op papier.

Als docent volgt u de voortgang van elke leerling in overzichtelijke dashboards, ziet u de meest gemaakte fouten en kunt u zo uw les optimaal inrichten.


Klik op de afbeelding voor een vergroting


Inhoudsopgaves
NB: Helaas kan het zijn dat de link naar een PDF-bestand niet opent in Chrome. We raden u dan aan het bestand eerst op te slaan en daarna te openen.

Leerjaar 1:

 

Leerjaar 2:


Gepersonaliseerd leren
Gepersonaliseerd leren betekent voor ons: het beste (van de leerling) naar boven halen. Zodat de docent de talenten en mogelijkheden van elke leerling maximaal kan ontwikkelen. En de docent helpen dit waar te maken. Op onze website persoonlijk.noordhoff.nl leest u hoe wij dit in de praktijk brengen.