Afspraak maken!

Wij staan altijd voor u klaar!

Methodepresentaties
Wilt u als docent meer weten over (het gebruik van) onze methoden? Vraag dan een presentatie aan door één van onze accountmanagers. Zij vertellen u met plezier alles over de methode en laten u zien hoe prettig deze werkt. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u een afspraak met één van onze accountmanagers? Ga naar de website van uw methode: www.methodenaam.noordhoff.nl (voorbeeld: www.nieuwnederlands.noordhoff.nl) en klik op "Presentatie aanvragen". 
 

Advies en ondersteuning digitale leermiddelen
Wilt u advies over en/of kennismaken met onze nieuwste generatie digitale leermiddelen? Of werkt u al met één van onze methoden wilt u ondersteuning bij het gebruik van het digitale lesmateriaal? Onze adviseur digitale leermiddelen komt graag langs bij u op school en laat u de meerwaarde van onze ICT zien. Wij informeren u desgewenst ook over de tabletmogelijkheden.
 

Wilt u een afspraak met één van onze adviseurs digitale leermiddelen? Ga naar de website van uw methode: www.methodenaam.noordhoff.nl (voorbeeld: www.nieuwnederlands.noordhoff.nl) en klik op "Presentatie aanvragen". 
 

Schoolmanagers
Wilt u meer weten over onderwerpen als de visie van Noordhoff Uitgevers op gepersonaliseerd leren, ons aanbod of de ontwikkeling van (digitale) leermiddelen? Ga dan naar www.persoonlijk.noordhoff.nl.