Ambrasoft

Ambrasoft

Ambrasoft maakt online oefenmateriaal voor het basisonderwijs, waarmee leerlingen zelfstandig kunnen werken. Zowel op school als thuis. Het belangrijkste uitgangspunt van Ambrasoft is dat de producten naast educatief ook leuk zijn; door de spelelementen worden kinderen gemotiveerd om aan de slag te gaan. Voor de leerkracht is het bovendien een uitstekende manier om de leerlingen via een andere werkvorm te laten werken.

Als school hebben wij dit jaar besloten om het leren typen een centralere plek te geven. Elke school krijgt ermee te maken, van de leerlingen wordt steeds meer aan vaardigheden verwacht en daar willen we op inspelen!

Johan Siegers
leerkracht PCBS Het Kompas Apeldoorn

Over Ambrasoft

Ambrasoft maakt al ruim 15 jaar oefenstof voor het basisonderwijs. Sinds 2008 maakt Ambrasoft deel uit van Noordhoff Uitgevers.

Wij geloven dat leren en spelen synoniem moeten zijn. Door te leren en te spelen ontwikkelen kinderen vaardigheden waardoor ze happy zijn met zichzelf. Nu en in hun toekomst. Op school en daarbuiten.

Ambrasoft ondersteunt hen, en hun ouders en leerkrachten, met producten in alle mogelijke vormen.

Wij laten kinderen leren door te spelen. Dat is wat ons drijft. Wij maken leren zo leuk dat kinderen met plezier kennis en vaardigheden ontwikkelen. Passend bij hun eigen niveau, tempo, talenten en interesses, waar en wanneer ze willen. Uiteraard moet dit op een manier die aansluit op de diverse huidige lesmethodes. Wij maken al onze producten daarom in samenwerking met leerkrachten.

 

  • Meer dan 4.000 scholen en meer dan 1 miljoen kinderen per jaar gebruiken Ambrasoft.
  • Wij maken onze producten voor ieder kind: oefenen gebeurt op het eigen niveau en het eigen tempo.
  • We gaan uit van het talent en de interesse van ieder kind individueel en stimuleren het op een positieve manier in hun ontwikkeling.
  • Alle producten worden in samenwerking met leerkrachten geproduceerd.
  • Ambrasoft is onderdeel van Noordhoff Uitgevers dat al 180 jaar toonaangevend is in het onderwijs.
  • Niet onbelangrijk: Het spelen met onze producten is leuk om te doen.

Laat uw leerlingen ook thuis oefenen met uw Ambrasoft product via de school-thuiskoppeling. Met de activeringscode krijgen uw leerlingen gratis toegang tot Rekenen & Taal School of Typen School. Zo gaan zij nóg sneller vooruit.

Al ruim 450.000 leerlingen oefenen thuis met de Ambrasoft software van school.

Ambrasoft producten