Blender

Het beste van boeken én digitaal!

De Blender is er voor scholen die kiezen voor een combinatie van boeken en digitaal. Met de Blender bepaalt u zelf wanneer u van papier werkt en wanneer digitaal de voorkeur heeft.

Wat is de Blender?
De Blender is een softwarelicentie die u kiest bij een methode. Met de Blender beschikt u over al het papieren lesmateriaal (leerboeken, werkboeken, oefeningen en toetsen) en al het digitale lesmateriaal (interactieve leerboeken en werkboeken, oefensoftware en toetssoftware) van de methode waarbij de Blender leverbaar is. Met het digitale materiaal kunt u werken op tablets en laptops.

Voor wie is de Blender?
De Blender is ideaal voor scholen die gedeeltelijk digitaal willen werken. Met de Blender kunt u op elk moment bepalen of u werkt met boeken, met digitaal materiaal of met een mix van beide. U kunt variëren per groep en per leerling. U kunt de Blender jaarlijks opzeggen. Heel eenvoudig en flexibel.

Waarom kiezen voor de Blender?

Voordelen voor de leerkracht
Met de Blender kunt u altijd profiteren van het beste van twee werelden. U bepaalt en ervaart zelf welk medium voor u op welk moment het beste werkt. Bespaar bijvoorbeeld tijd met het digitaal registreren van resultaten en volg de voortgang van uw leerlingen op de voet.

Voordelen voor uw leerlingen
Met de Blender doen uw leerlingen ervaring op met blended learning. Ze ontdekken wanneer boeken, digitaal of een mix van beide het beste werkt. Zo behalen ze het beste resultaat, wat bijdraagt aan succesbeleving en motivatie. En ze zijn beter voorbereid op het voortgezet onderwijs, waar ook al vaak met digitaal lesmateriaal wordt gewerkt.

Meer weten over alle voordelen van de Blender? Bekijk de film.

 

 

Wat kost de Blender?

Maken uw leerlingen al gebruik van de (leer)werkboeken en de oefen- en toetssoftware van een methode? Dan bestelt u de Blender-licentie bij voor de introductieprijs van slechts € 3,- per leerling per jaar. U kunt de Blender bij meerdere methoden bestellen en jaarlijks opzeggen. Heel eenvoudig en flexibel.

U bestelt de Blender bij uw schoolleverancier: Heutink, Reinders of de Rolf Groep. U kunt de softwarelicenties ook bestellen via ons bestelformulier.

Lees hier de voorwaarden.

Voor welke methoden kan ik de Blender bestellen?

Mixen kan al met de volgende methoden:

Bestel de Blender bij uw schoolleverancier:

 

                              

Onderdelen van Digitaal