Momento

Hét digitale, methode-onafhankelijke dashboard voor het basisonderwijs

Eén dashboard dat voor alle vakken inzicht geeft in de voortgang en resultaten van uw leerlingen. Dat is Momento.

Momento is een gebruiksvriendelijk dashboard dat op elk moment en op elk device een vak- en methode-overstijgend beeld geeft van de voortgang van uw leerlingen. U ziet snel welke leerlingen de stof goed beheersen en welke kinderen extra hulp, ondersteuning of uitdaging kunnen gebruiken. Daardoor kunt u inspelen op verschillen tussen leerlingen en heeft u meer tijd voor begeleiding en ondersteuning.

Momento: nooit meer schakelen tussen dashboards

Nooit meer schakelen tussen dashboards van verschillende methoden en uitgevers... Wie Momento gebruikt, heeft een overzicht van alle methoden die de school gebruikt. In één overzicht zijn oefen- en toetsresultaten van verschillende vakken samengebracht. 

Momento is kosteloos beschikbaar vanaf schooljaar 2017-2018.

 

Makkelijker inspelen op wat een leerling nodig heeft

Het gebruiksvriendelijke dashboard van Momento geeft u op elk moment en op elk device een uniform, vak- en methode-overstijgend beeld van de voortgang van leerlingen.

U ziet welke leerlingen de stof goed beheersen en welke kinderen behoefte hebben aan hulp, ondersteuning of extra uitdaging. Wilt u meer in detail analyseren? U kunt dan direct vanuit Momento doorklikken naar onze eigen resultatenmonitor.

Doordat Momento administratieve taken overneemt, heeft u meer tijd om te anticiperen op wat uw leerlingen nodig hebben. Met Momento doet u recht aan verschillen.

Met één klik alle informatie die u nodig heeft

Het dashboard van Momento geeft een overzicht van de oefen- en toetsresultaten van de hele groep, maar laat ook individuele resultaten zien. Deze informatie kunt u gebruiken bij de voorbereiding op een les, voor klassikale, verlengde of individuele instructie. Soms heeft u gedetailleerde informatie van een leerling nodig om de juiste actie te bepalen. Die informatie is in Momento met één klik beschikbaar.

Alle leerlingen een device voor een aantrekkelijke prijs

De aanschaf van devices voor alle leerlingen is een flinke investering. U kunt daarom gebruikmaken van de speciale Momento Device Deal. Naast een device naar keuze, krijgt u een aantal slimme features om uw digitale lesmateriaal snel en eenvoudig op te starten. Zo zet u makkelijk een volgende stap in de digitalisering van uw onderwijs.

De Device Deal

  • Een device naar keuze voor elke leerling;
  • Een digitale leer- en werkomgeving (MOO light of ZuluConnect) waarin u lesmateriaal eenvoudig opstart;
  • Koppeling met het Momento-dashboard;
  • Een koppeling tussen Basispoort en Momento;
  • Service en ondersteuning voor uw gekozen devices;
  • Instructieportal met handleiding en video-uitleg over hoe u de devices opneemt in het netwerk van uw school;
  • 2 jaar garantie, of 3/4 jaar voor een extra bedrag.

Meer weten over de Momento Device Deal?
Neem contact op met uw schoolleverancier.

Onderdelen van Digitaal