Skip to Content
 

Prijzen

Voor onze software betaalt u een vast bedrag per leerling. U vindt de prijzen op de methodepagina’s.

De kosten van de leerkrachtsoftware, oefen- en toetssoftware en de Blender licentie berekenen wij op basis van het aantal leerlingen op uw school. Het leerlingenaantal baseren we op de gemiddelde groepsgrootte, die berekend wordt op basis van de exacte (DUO) schoolgrootte.

De leerlingsoftware compleet kunt u ook per leerling afnemen. U kunt er dus voor kiezen om slechts met enkele leerlingen volledig digitaal te werken, terwijl de rest van de leerlingen in een werkboek werkt. Dit kan handig zijn als u maar over enkele tablets beschikt of als u met een paar leerlingen volledig digitaal werken wilt uitproberen.

Jaarabonnement: Jaartarief
Leerkrachtsoftware, oefen- & toetssoftware en Blender  
Afkoop looptijd 4 jaar: u ontvangt 4% korting
Afkoop looptijd 8 jaar: u ontvangt 8% korting

Blender

Maakt u al gebruik van de (leer)werkboeken en de oefen- en toetssoftware van de methode? Bestel dan de Blender-licentie voor de introductieprijs van slechts € 2,95 per leerling per jaar.

Bestellen

Met het bestelformulier kunt u onze methodesoftware bestellen.. U kunt op het formulier aangeven via welke schoolleverancier u de software wilt bestellen. Het formulier berekent de kosten automatisch.

Automatische verlenging
Maakt u al gebruik van de software van Dr. Digi of MijnKlas? Dan wordt uw licentie elk jaar automatisch verlengd. U hoeft geen bestelformulier in te vullen.

Bereken eenvoudig de prijs van de software voor uw school
Met de Rekentool berekent u eenvoudig uw prijs voor de bestelde software.

Probeer de software 4 maanden uit!
Wilt u eerst vrijblijvend kennismaken met de methodesoftware van Noordhoff Uitgevers? Dat kan!
Vraag met het aanvraagformulier de software aan voor een proefperiode van 4 maanden.