Skip to Content
 

Prijsoverzicht en overstapaanbod

Bereken eenvoudig de kosten van Spelling op maat en bekijk het voordelige overstapaanbod voor gebruikers van Spelling op maat 1e editie.

>> Download het complete prijsoverzicht

Overstapaanbod voor gebruikers Taal op maat en Spelling op maat 1e editie
In het schooljaar 2018-2019 hebben we een aantrekkelijk overstapaanbod voor gebruikers van Spelling op maat en/of Taal op maat 1e editie. U ontvangt de leerkrachtsoftware ter waarde van € 3,50 per leerling het eerste jaar, inclusief digitale handleidingen en kopieerbladen, helemaal gratis.  Dat betekent een korting van:

-  Alleen Spelling op maat of Taal op maat: per groep een korting van € 87,50 (25 kinderen) en in totaal voor 150 leerlingen in de groepen 3 tot en met 8 € 525,- korting.
-  Spelling op maat of Taal op maat samen: per groep een korting van € 175,- (25 kinderen) en in totaal voor 150 leerlingen in de groepen 3 tot en met 8: € 1.050,- korting. Om voor de korting in aanmerking te komen, kunt u in het Bestelformulier Software bij de leerkrachtsoftware aangeven dat u gebruiker bent van Spelling op maat 1 en/of Taal op maat 1.

Werkboeken
Bijkomend voordeel is dat de werkboeken van Spelling op maat 2e editie voordeliger zijn dan uw huidige werkboeken. Spelling op maat 2e editie, € 34,- (5 ex.), Spelling op maat 1e editie,  € 39,- (5 ex).