Skip to Content

 

Complete lesondersteuning

Onze methodes bieden complete ondersteuning van het werk van een leerkracht, voor alle fases van de les: voorbereiding, instructie, begeleide inoefening, verwerken, oefenen, toetsen. We bieden je extra ondersteuning voor instructie met onder meer video’s, uitleganimaties, instructietools en controlevragen. In iedere methode heb je alle informatie overzichtelijk binnen handbereik. De handleiding en instructiesoftware laten in één oogopslag het lesverloop zien, met doelgerichte aanwijzingen, heldere didactische uitgangspunten, leerlijnen en lesdoelen. 

We nemen je werk uit handen

Met onze blended leermiddelen besparen we je tijd. Iedere leerling oefent op zijn eigen niveau en ontvangt directe feedback. Zo besteed je minder tijd aan uitleg en nakijkwerk en heb je altijd overzicht. Bovendien heb je inzicht in de voortgang van je leerlingen: resultaten worden automatisch verwerkt, waardoor je altijd direct inzicht hebt in alle leerresultaten, via je digitale dashboard en de resultatenmonitor. Werkt jullie school met Momento of met een leerlingenvolgsysteem als ParnasSys? Geen probleem: onze leermiddelen werken naadloos samen met deze software.

Maak je eigen keuzes

Als leerkracht kies je zelf hoe je lesgeeft. Ons aanbod is flexibel. Op ieder moment bepaal jij of je werkt met papieren of digitale middelen, of met een combinatie: de Blender. De digitale leermiddelen van al onze methoden sluiten naadloos op elkaar aan. Van instructie tot en met toetsing en monitoring. Ook sluiten ze volledig aan bij de les- en werkboeken van onze methoden. Daardoor schakel je eenvoudig tussen digitaal en papier.