NIEUW: NU Nederlands 2e editie

NIEUW: NU Nederlands 2e editie

NU Nederlands 2e editie is op basis van gebruikerservaringen volledig geactualiseerd met nieuwe teksten, een verbeterde online omgeving en sluit volledig aan op de laatste exameneisen. Monitoren, differentiëren en personaliseren was daardoor nog nooit zo eenvoudig.

NU Nederlands 2e editie

  • Groot aanbod digitale toetsen
  • Digitale Oefentoetsen met persoonlijke leerroute
  • Eenvoudig differentiëren: toegang tot alle niveaus
  • Nieuwe teksten, kijkfragmenten en online-opdrachten
Bestel uw beoordelingsmateriaal
Probeer 30 dagen gratis het digitale lesmateriaal.

Lesmateriaal bekijken

Kiezen voor NU Nederlands 2e editie, betekent straks de slimste route naar het mbo-examen. De methode bestaat uit twee leerwerkboeken per niveau en een uitgekiende online leeromgeving. Gebruikers prijzen de heldere structuur, didactiek en vormgeving. Inmiddels maken al ruim 100.000 studenten enthousiast gebruik van NU Nederlands.

Over NU Nederlands

De slimste route naar het examen

Met NU Nederlands 2e editie kiest u voor een heldere structuur en vormgeving en een krachtige didactiek. In de nieuwe editie is de Examentraining verbeterd en sterk uitgebreid. Door de digitale hoofdstuktoetsen houdt u meer tijd over om uw studenten optimaal te begeleiden. Via online dashboarding en monitoring heeft u snel inzicht in voortgang en resultaten.

De kracht van NU Nederlands - volop vrijheid binnen één heldere structuur

NU Nederlands is opgezet volgens een heldere structuur met een stevige didactiek van leren, oefenen en toetsen. Met NU Nederlands heeft u maximale vrijheid om zelf uw eigen programma en individuele leerroutes samen te stellen. Zo kunt u beginnen met leren en oefenen aan het begin van het hoofdstuk of de paragraaf, maar u kunt ook beginnen met toetsen.

Afhankelijk van het resultaat bepaalt u wat er nog geleerd en geoefend moet worden. 

De online leeromgeving biedt nu veel meer ruimte om te leren, oefenen en toetsen. Studenten hebben toegang tot alle opdrachten op de niveaus 1F/2F, 2F en 3F.

Uit de digitale Oefentoetsen volgt een studie-advies op maat: de student krijgt extra opdrachten en extra uitleg waarmee hij zichzelf kan verbeteren. In de nieuwe editie is de Examentraining verbeterd en sterk uitgebreid. Er is ook 3F-plusmateriaal beschikbaar voor aansluiting op het hbo.

Nieuw zijn de digitale hoofdstuktoetsen. Hierdoor houdt u meer tijd over om studenten optimaal te begeleiden. Daarnaast heeft u snel inzicht in de voortgang en resultaten van uw studenten via online dashboarding en monitoring. Nu werken met deze methode betekent straks optimaal voorbereid de beroepspraktijk in.

NU Nederlands 2e editie bestaat uit twee leerwerkboeken en NU Nederlands online voor de niveaus 1F, 2F en 3F. U kunt kiezen uit volledig digitaal werken of een combinatie van boek en online licentie. Qua licentieduur heeft u keuze uit: 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.

Bekijk hier het assortiment en de prijzen voor 2018 >>

Verschijningsdata NU Nederlands 2e editie:

  • NU Nederlands 3F: is verschenen.
  • NU Nederlands 2F: is verschenen.
  • NU Nederlands 1F/2F: is verschenen.

Voor de methode NU Nederlands kunt u kiezen uit het combinatiepakket of de online licentie.

 

NU Nederlands 1e editie
Werkt u nog met NU Nederlands 1e editie, bekijk hier het assortiment >>

 

Trainingen en Webinars van Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers biedt trainingen die u op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en u wegwijs maken in de methode. Daarnaast geven we didactische verdiepingstrainingen waarin u stappen zet op het gebied van gedifferentieerd lesgeven. Tijdens de trainingen worden verschillende werkvormen ingezet waarmee u de vertaalslag maakt naar de praktijk. De trainingen worden uitgevoerd door bevlogen trainers met oog voor individu en de groep. 

Liever een training op uw eigen school? Neemt u dan contact op via: training@noordhoff.nl

Instructievideo’s

Maak kennis met onze instructievideo’s waarin wij u ondersteunen in het gebruik van onze online leeromgeving. Kies ‘Licentie & Activatie’, ‘Inrichting & Functionaliteit’, ‘Lesgeven & Innovatie’ of ‘Trainingen & Webinars’ voor meer uitleg per onderwerp.

Toegang digitaal lesmateriaal

Vraag nu uw beoordelingsmateriaal aan

Selecteer hieronder de materialen uit de nieuwste editie die u wilt beoordelen. Wilt u daarnaast ook producten van andere edities bestellen? Ga naar de webshop voor het complete overzicht.

Searchform
Titel
ISBN
Type product
Prijs per stuk
Aantal
9789001878795
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001878658
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001878726
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001826314
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001878665
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001878511
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001826338
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+

Nieuws

Nieuwsbrief NU Nederlands

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws over NU Nederlands
of ontwikkelingen op uw vakgebied Nederlands?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.