Starttraining NU Methoden op 11 september 2018

09-07-2018

Gaat u volgend schooljaar (weer) werken met een NU Methode? Meld u dan aan voor de centrale starttraining of een starttraining bij u op locatie.

Gaat u volgend schooljaar (weer) werken met een NU Methode? Meld u dan aan voor de centrale starttraining of een starttraining bij u op locatie.
 

Om goed voorbereid aan de slag te gaan met een NU Methode kunt u een starttraining volgen. Hierin maakt u kennis met het inspirerende digitale lesmateriaal voor docenten én studenten. In de starttraining komen de verschillende functionaliteiten aan bod; hoe maakt u een planning voor uw studenten en hoe bekijkt u hun voortgang, hoe voegt u uw eigen materiaal toe en hoe deelt u dit met uw studenten en collega’s. Daarnaast is er uiteraard volop gelegenheid om vragen te stellen. Kortom: deze training biedt u de praktische handvatten om direct met uw digitale lesmateriaal aan de slag te gaan! Kies voor een goede start van het nieuwe schooljaar en meld u meteen aan.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 11 september 2018
Locatie: Aristo, Teleportboulevard 100 1043 EJ Amsterdam (naast station Amsterdam Sloterdijk)
Kosten: Gratis 

Programma:

13.30   Welkom met koffie/thee
14.00   Aanvang training - opbouw, didactiek en starten digitaal materiaal
15.45   Pauze
16.00   Vervolg Training - zelf aan de slag
17.15   Einde training

Op uw eigen school 
Bent u niet in de gelegenheid om naar de centrale starttraining te komen? We komen graag bij u langs! Als u uw gegevens achterlaat nemen we snel contact met u op om een afspraak te plannen.  

U kunt hier checken of u klaar bent om met een NU methode te werken >>