Ondernemend Gedrag

  • Theoretische en praktische benadering van werkprocessen
  • Accent op het eigen maken van werkprocessen
  • Acht thema’s geïntroduceerd vanuit praktijkcontext
  • Stimuleert zelfstandig werken
Bestel uw beoordelingsmateriaal

Over NU Ondernemend Gedrag

Het keuzedeel NU Ondernemend Gedrag benadert de thematiek vanuit de praktijkcontext en is gericht op het samenstellen van een examinerend portfolio. Al onze keuzedelen combineren boek en online leeromgeving en zijn geschikt voor studentgroepen die zijn samengesteld uit verschillende opleidingsrichtingen.

NU Ondernemend Gedrag heeft de ambitie invulling te geven aan de persoonlijke ontwikkeling van werkprocessen. Aan de hand van thema’s worden deze werkprocessen theoretisch belicht en door middel van opdrachten door de student geïnternaliseerd. In totaal komen acht thema’s aan bod, uiteenlopend van omgaan met feedback tot marktverkenning.

Kenmerken NU Ondernemend Gedrag

De wijze waarop de theorie en opdrachten aan de student worden aangeboden, stimuleert zelfstandig werken.

Elk thema wordt vanuit een praktijkcontext geïntroduceerd. Vanuit deze voor de student herkenbare praktijksituatie volgen theorie en verwerkingsopdrachten. Daarmee wordt de mogelijkheid geboden de Begeleide Onderwijs Tijd tot een minimum te beperken.

Met de opbrengsten van de opdrachten kan vervolgens het examinerend portfolio worden samengesteld.

Bekijk de inhoudsopgave en Hoofdstuk 1 van het leerwerkboek >>

 

 

 

Voor de docent

In de online leeromgeving vindt u als docent het digitale boek met presentatiemogelijkheden voor beamer of digibord, toetsen en antwoorden. Ook heeft u de tools om de voortgang en resultaten van uw studenten te monitoren en vindt u een uitgebreide docentenhandleiding met beoordelingsformulieren en voorbeelduitwerkingen van de opdrachten uit het boek.

Voor de student

Studenten vinden de leerboeken als e-book en kunnen online de opdrachten uit het boek maken. Vanuit het digitale boek en de opdrachten kan de student direct naar de gevraagde video’s en webpagina’s om zo zijn eigen antwoorden te kunnen formuleren en zijn portfolio op te bouwen.

 

 

 

Het arrangement bestaat uit:

  • Leerwerkboek
  • NU Ondernemend Gedrag online


Bekijk de assortimentslijst en de prijzen 2019 >>

Wij staan voor u klaar!

Wilt u een keer een presentatie over één van onze NU-methoden? Of heeft u een vraag of opmerking over één van onze producten? We komen graag met u in contact!

Met vragen over uw docentenaccount, licenties of levering van producten kunt u terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Heeft u inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers beantwoorden graag uw vragen.

 

Wij staan voor u klaar!