Skip to Content

Over ons

Voor kleine dromen en grote ambities

Voor iedereen die ontdekt. Voor iedereen die groeit. Voor iedereen die presteert en zichzelf uitdaagt. Voor je kleinste dromen en je grootste ambities. Leren brengt je verder. Vanaf je eerste dag op school tot de volgende stap in je carrière. Noordhoff is er voor jou en iedereen die leert.

Onze leeroplossingen helpen je leren naar je volle vermogen. Dagelijks werken en leren ruim 2 miljoen mensen, jong en oud, met de leermiddelen, technologie en diensten van Noordhoff. We geloven dat leren altijd beter kan. Dat je morgen nog meer uit jezelf kunt halen. We dagen ook onszelf uit om verder te kijken dan vandaag. We blijven innoveren. Samen met iedereen die, net als wij, hart heeft voor leren.

Noordhoff Uitgevers. Iedereen leert

 

Noordhoff levert lesmateriaal (content online en op papier), technologie en services voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en voor de health sector. Ook geven we De Bosatlas uit voor school en thuis, en andere producten die populair zijn om thuis mee te leren en spelen, zoals Lijsters, Loco en de software van Ambrasoft.  

Noordhoff is gevestigd in Groningen en Utrecht. Onze adresgegevens vindt u onder Contact. Bij Noordhoff werken zo´n 400 enthousiaste professionals. Op werkenbijnoordhoff.nl staat alles over de mogelijkheden van werken bij en voor ons bedrijf.

Wij zijn onderdeel van de groep Infinitas Learning, eigendom van Compass partners.