Skip to Content

Service 

Mijn Noordhoff
Op Mijn Noordhoff vindt u alles op één plek. U vindt hier antwoord op veelgestelde vragen over (digitaal) lesmateriaal, registratie, gegevens wijzigen, bestellingen, betaling, kopiefactuur en producten en kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

U vindt op Mijn Noordhoff ook alle informatie die de docenten en de leerlingen/studenten in het voortgezet onderwijs en mbo nodig hebben om met het digitale lesmateriaal van Noordhoff Uitgevers te werken. Als u bent ingelogd kunt u eenvoudig bij uw digitale lesmateriaal, ook kunt u boeken bestellen en uw gegevens inzien en aanpassen. 

Trainingen & Webinars
Noordhoff Uitgevers biedt trainingen & webinars die u op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en u wegwijs maken in de methode. Daarnaast geven we didactische verdiepingstrainingen waarin u stappen zet op het gebied van gedifferentieerd lesgeven, leren op maat en gepersonaliseerd leren.

Digitale instructies en handleidingen
We hebben ons service-aanbod uitgebreid door het toevoegen van digitale instructies in de vorm van video’s en handleidingen. De komende periode breiden we de hoeveelheid video’s en handleidingen uit. Zo vindt u hier ook alle instructies voor leerlingen/studenten (van toegang tot het werken met het digitale lesmateriaal).


Bezoekadres

Noordhoff Uitgevers
Winschoterdiep 70A
9723 AB Groningen

Postadres
Noordhoff Uitgevers
Postbus 58
9700 MB Groningen

Wij staan graag voor u klaar!