Skip to Content
Deze website van Noordhoff Uitgevers maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies >
Akkoord   Weigeren

Service 

Mijn Noordhoff
Op Mijn Noordhoff vindt u alles op één plek. U vindt hier antwoord op veelgestelde vragen over (digitaal) lesmateriaal, registratie, gegevens wijzigen, bestellingen, betaling, en producten en kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

U vindt op Mijn Noordhoff ook alle informatie die de docenten en de leerlingen/studenten in het voortgezet onderwijs en mbo nodig hebben om met het digitale lesmateriaal van Noordhoff Uitgevers te werken. Als u bent ingelogd kunt u eenvoudig bij uw digitale lesmateriaal, ook kunt u boeken bestellen en uw gegevens inzien en aanpassen. 

Meld een fout
De auteurs van Noordhoff Uitgevers doen hun uiterste best om fouten in de methodes te voorkomen. Het kan echter toch gebeuren dat wij bij een laatste controle iets over het hoofd zien. Wij stellen het erg op prijs als u fouten aan ons doorgeeft.

Trainingen & Webinars
Noordhoff Uitgevers biedt trainingen & webinars die u op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en u wegwijs maken in de methode. Daarnaast geven we didactische verdiepingstrainingen waarin u stappen zet op het gebied van gedifferentieerd lesgeven, leren op maat en gepersonaliseerd leren.

Digitale instructies en handleidingen
We hebben ons service-aanbod uitgebreid door het toevoegen van digitale instructies in de vorm van video’s en handleidingen. De komende periode breiden we de hoeveelheid video’s en handleidingen uit. Zo vindt u hier ook alle instructies voor leerlingen/studenten (van toegang tot het werken met het digitale lesmateriaal).


Voor de tussenhandel
De tussenhandel kan met haar vragen terecht bij de Binnendienst Partnergroup per e-mail: kamsupport@noordhoff.nl.

Bezoekadres
Noordhoff Uitgevers
Winschoterdiep 70A
9723 AB Groningen

Postadres
Noordhoff Uitgevers
Postbus 58
9700 MB Groningen

Wij staan graag voor u klaar!