Skip to Content


De Noordhoff Uitgevers methodelicentie

In 2013 introduceerde Noordhoff Uitgevers de methodelicentie. En met doorslaand succes!

Naast het reguliere aanbod, kunt u alle methoden ook als licentie bestellen. Een compleet pakket met lesmateriaal, papier en digitaal, voor een vaste prijs per leerling per jaar. Altijd kunnen schrijven in werkboeken. Altijd de nieuwste edities. En u kunt ieder jaar kiezen voor de ideale mix van boeken, computer en tablet om zo zelf te bepalen wat past bij uw manier van lesgeven.

De voordelen van de methodelicentie:

1. Altijd een compleet pakket met het beschikbare lesmateriaal
U werkt altijd met een compleet pakket met het beschikbare papieren en digitale lesmateriaal van een methode voor een vaste prijs, per leerling per jaar. Vanaf schooljaar 2017-2018 wordt de toegang tot het digitale lesmateriaal uitgebreid. In de  methodelicentie bieden we voortaan alle niveaus en leerjaren aan van de onder- of bovenbouw.  

2. U bepaalt zelf het tempo van innovatie
U kiest ieder jaar uw ideale mix van boeken, computer en tablet. U bepaalt zelf wat past bij uw manier van lesgeven en in welk tempo u innoveert.

3. Altijd werken met  de nieuwste edities
Als er een nieuwe editie verschijnt, krijgen docenten deze direct tot hun beschikking.

4. Ieder jaar nieuwe werkboeken
U krijgt ieder jaar nieuwe werkboeken, zodat uw leerlingen er gewoon in kunnen schrijven.

5. Inclusief het Docentenpakket/ de Docentenkit
Altijd toegang tot toetsen, handleidingen, planningen en presentatiemateriaal voor het digitale schoolbord. Bij de nieuwe edities (vanaf 2017) heeft u ook de mogelijkheid om digitaal te toetsen. Uw leerlingen hebben ook beschikking over de licentie “toegang digitaal toetsen”.

6. Altijd mogelijkheid om met tablets te werken
U kiest of en wanneer u start met tabletonderwijs. Met de methodelicentie is alles mogelijk.