buiteNLand zoekt auteurs!

11-07-2018

Sta je bekend om je inspirerende lesmateriaal, verzorgde teksten en leuke (online) werkvormen? En zou je dit graag buiten je lessen willen inzetten? Dan ben je wellicht een goede aanvulling op ons team van educatieve auteurs!

Wat doet een educatief auteur?

Als auteur maak je deel uit van een ervaren team van docenten en docentenopleiders. We spreken met elkaar wie welk onderdeel schrijft en wanneer het klaar moet zijn. Een project kan een looptijd hebben van een paar maanden, maar ook van meerdere jaren.

We zijn op zoek naar docenten die:

  • minimaal 2 jaar leservaring hebben;
  • een didactisch concept kunnen uitwerken in onder andere teksten, opdrachten, online materiaal en toetsen;
  • geografische informatie kunnen omzetten naar het niveau van leerlingen;
  • affiniteit hebben met online lesmateriaal;
  • nauwkeurig en volgens een planning kunnen werken;
  • feedback van anderen kunnen vertalen in beter eigen werk.

Interesse?
Lijkt het je leuk om auteur te worden of heb je nog vragen? Meld je dan nu aan voor de informatiebijeenkomst op 11 of 12 september van 17.30 uur tot 20.30 uur in Amersfoort. Stuur een mail met CV en een korte motivatie naar Esra Jan Dijkstra (content manager buiteNLand) via e.dijkstra@noordhoff.nl onder vermelding van ‘Aanmelding auteursbijeenkomst buiteNLand’. Noem dan ook de datum van je voorkeur (dinsdag 11 of woensdag 12 september).

Esra Jan Dijkstra, werkzaam als content manager bij buiteNLand en voorheen auteur vertelt u kort over deze vacature. Klik op onderstaande afbeelding voor het filmpje.