Terra brengt aardrijkskunde dicht bij de leerling!

Terra brengt aardrijkskunde dicht bij de leerling!

Methode aardrijkskunde van het voortgezet onderwijs

Terra 3e editie is in 2008 verschenen met voor het vmbo leerwerkboeken en in 2009 voor vmbo-t/havo/vwo met informatieboeken en aparte werkboeken. In 2007 verscheen Terra Tweede Fase.

Over Terra

Terra wordt niet meer herzien. Mocht u in de nabije toekomst op een nieuwe methode aardrijkskunde willen overstappen, dan verwijzen wij u graag naar de methode buiteNLand.Voor meer informatie over buiteNLand en het aanvragen van beoordelingsexemplaren verwijzen wij u graag naar de website van www.buitenland.noordhoff.nl

De methode buiteNLand sluit heel goed aan bij de methode Terra: beide methodes zijn nu al verwant aan elkaar met o.a vergelijkbare ict-oplossingen, veel aandacht voor het beeldende karakter van het vak en een toegankelijke, leerlinggerichte schrijfstijl. Bovendien schrijven auteurs van Terra al mee aan de nieuwste editie van buiteNLand.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het aanbod van buiteNLand? Neem dan contact op met onze binnendienst via email salesvo@noordhoff.nl of via telefoonnummer 050-5226622. Zij brengen u dan in contact met de accountmanager in uw regio die graag bij u langs komt om uw vragen te beantwoorden.

Met ingang van het schooljaar 2017/2018 zal het digitale lesmateriaal (I-clips) bij Terra niet meer worden aangeboden. De reden hiervoor is dat in I-clips gebruik wordt gemaakt van Flash. Flash wordt op dit moment door veel browsers niet meer ondersteund. Ook de Docentenpakketten bevatten technisch verouderde functionaliteiten. Wij kunnen daarom geen goed werkend product meer garanderen. 

We hebben daarom moeten besluiten om het digitale materiaal (I-clips en Docentenpakketten) bij Terra met ingang van het nieuwe schooljaar 2017-2018 niet meer aan te bieden. De (leer)werkboeken zullen alleen nog los, tegen een lagere prijs, worden aangeboden. Wij adviseren u om het materiaal uit het Docentenpakket dat u wilt behouden te downloaden, zodat u het ook na dit schooljaar nog kunt gebruiken. 

Beperkt leverbaar
Terra is, zoals wij u eerder informeerden, een methode die niet wordt herzien. Vanaf januari 2017 zijn de delen 2 vmbo, 2 havo/vwo en 2 vwo niet meer leverbaar. 3 havo en 3 vwo volgen een jaar later.  

Een goed alternatief is onze methode BuiteNLand. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot overstap naar deze methode? Neem dan contact op met onze klantenservice via mijnnoordhoff.nl of telefonisch op 088 - 522 6888.

Bestelinformatie buiteNland

Titeloverzicht 2018
Wilt u producten van buiteNLand bestellen of deze op de leermiddelen/boekenlijst zetten?
Bekijk de bestelinformatie voor alle prijzen en ISBN’s voor het schooljaar 2018.
Elke methode heeft een apart tabblad. Klik op de link om het bestand te openen.
Bestelinformatie en prijzen Mens & Maatschappij 2018 >>

Methodelicentie 2018
Download nu de actuele prijslijsten van de methodelicenties met de onderdelen.  
Klik op de link om het bestand te openen.
Prijslijst methodelicentie met onderdelen Mens & Maatschappij 2018 >>

Tablet + online en volledig digitaal licentie 2018
Download nu de actuele prijslijsten van de tablet + online licenties met de onderdelen.
Klik op een link om een bestand te openen.
Prijslijst tablet + online licentie, en volledig digitaal licentie met onderdelen Mens & Maatschappij 2018 >>