Skip to Content


De Pincode methodelicentie

In 2013 introduceerde Noordhoff Uitgevers de methodelicentie. Ook voor Pincode! En met doorslaand succes!

Naast het reguliere aanbod, kunt u Pincode ook als licentie bestellen. Een compleet pakket met lesmateriaal, papier en digitaal, voor een vaste prijs per leerling per jaar. Altijd kunnen schrijven in werkboeken. Altijd de nieuwste edities. En u kunt ieder jaar kiezen voor de ideale mix van boeken, computer en tablet om zo zelf te bepalen wat past bij uw manier van lesgeven.

De voordelen van de methodelicentie:

 1. Altijd een compleet pakket met het beschikbare lesmateriaal
  U werkt altijd met een compleet pakket met het beschikbare papieren en digitale lesmateriaal van een methode voor een vaste prijs, per leerling per jaar. Vanaf schooljaar 2017-2018 wordt de toegang tot het digitale lesmateriaal uitgebreid. Vanaf schooljaar 2017-2018 wordt de toegang tot het digitale lesmateriaal uitgebreid. Voor Pincode betekent dit dat in de onderbouwedities leerlingen nu de beschikking hebben over het digitale materiaal van alle niveaus en leerjaren. Dit geldt ook voor de Tweede en vmbo bovenbouw. Een leerling in 3 havo kan nu bijvoorbeeld ook werken met het materiaal van de voorgaande leerjaren en een leerling uit havo 5 met het materiaal van havo 4 of vwo 4. Vmbo 4 leerlingen kunnen nu ook werken met het materiaal van vmbo 3.
   
 2. U bepaalt zelf het tempo van innovatie
  U kiest ieder jaar uw ideale mix van boeken, computer en tablet. U bepaalt zelf wat past bij uw manier van lesgeven en in welk tempo u innoveert.
   
 3. Altijd werken met  de nieuwste edities
  Als er een nieuwe editie verschijnt, krijgen docenten deze direct tot hun beschikking.
   
 4. Ieder jaar nieuwe werkboeken
  U krijgt ieder jaar nieuwe werkboeken, zodat uw leerlingen er gewoon in kunnen schrijven.
   
 5. Inclusief het Docentenpakket/ de Docentenkit
  Altijd toegang tot toetsen, handleidingen, planningen en presentatiemateriaal voor het digitale schoolbord. Bij de nieuwe editie van Pincode 6e editie Tweede Fase heeft u ook de mogelijkheid om digitaal te toetsen. Uw leerlingen hebben ook beschikking over de licentie “toegang digitaal toetsen”.
   
 6. Altijd mogelijkheid om met tablets te werken
  U kiest of en wanneer u start met tabletonderwijs. Met de methodelicentie is alles mogelijk.


Download hier de prijslijst methodelicentie Mens & Maatschappij >> 

Let op: gebruikersexemplaren maken geen onderdeel uit van de methodelicentie. Deze kunt u zelf aanvragen via de webcatalogus.

Bestellen Docentenpakket
Het Docentenpakket/ de Docentenkit bestelt u via docentenpakket.noordhoff.nl. U kunt aangeven in het bestelproces dat u start met de methodelicentie.


Wilt u meer weten over de methodelicentie?

Vraag dan een presentatie aan voor Pincode bij één van de accountmanagers van Noordhoff Uitgevers.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Salessupport: 050-5226622, salesvo@noordhoff.nl