Stepping Stones

Stepping Stones

De grootste methode Engels voor het Voortgezet onderwijs

Stepping Stones, al 25 jaar een begrip! Van vmbo tot en met vwo, van klas 1 tot en met klas 6, biedt Stepping Stones inspirerend, gevarieerd en compleet lesmateriaal.

Stepping Stones, celebrating 25 years of learning English

Over Stepping Stones

In 2017 bestaat Stepping Stones 25 jaar! Door de jaren heen heeft de methode zich continu ontwikkeld, maar de kern blijft: leerlingen met plezier Engels leren en voorbereiden op een succesvol eindexamen. Stepping Stones biedt uw leerlingen houvast en continuïteit dankzij de doorlopende leerlijn vanuit de onderbouw naar de Tweede Fase. De structuur is altijd helder en de flexibiliteit geeft u alle ruimte om uw eigen keuzes te maken en accenten te leggen.

Uw leerlingen komen goed voor de dag met Stepping Stones

De methode is al vele jaren een begrip en biedt voor elke klas en elke stream binnen het voortgezet onderwijs inspirerend en curriculumdekkend lesmateriaal. Of u nu wilt werken met een boek, geheel digitaal of met een combinatie van beide. Het materiaal van Stepping Stones is geschikt voor elke klassensituatie.

Stepping Stones 5e editie onderbouw houdt nu nóg beter rekening met de niveauverschillen tussen leerlingen en biedt meer mogelijkheden voor differentiatie. Naar boven én naar beneden. Zowel in de boeken als in Stepping Stones online kunnen leerlingen dankzij de herhalings- en verrijkingsopdrachten, Bridging the Gap-cursussen en de oefentoetsen inclusief een studieadvies op maat het niveau behalen dat binnen  hun mogelijkheden ligt.

Stepping Stones English edition bij de 5e editie is nieuwe volledig Engelstalige versie voor 1, 2 en 3 havo-vwo.

NEW: Stepping Stones 6th edition 4 havo and 4 vwo: The new edition for 4 havo and 4 vwo will be available for the 2018-2019 school year, – all in one volume, convenient and easy to follow.

 

Bestelinformatie Stepping Stones

Titeloverzichten 2018
Wilt u producten van Stepping Stones bestellen of deze op de leermiddelen/boekenlijst zetten?
Bekijk de bestelinformatie voor alle prijzen en ISBN’s voor het schooljaar 2018.
Elke methode heeft een apart tabblad. Klik op de link om het bestand te openen. 
Bestelinformatie en prijzen Talen 2018 >> 

Methodelicentie 2018
Download nu de actuele prijslijsten van de methodelicenties met de onderdelen.
Klik op de link om het bestand te openen.
Prijslijst methodelicentie met onderdelen Talen 2018 >>

Tablet + online licentie 2018
Download nu de actuele prijslijsten van de tablet + online licenties met de onderdelen.
Klik op de link om een bestand te openen.
Prijslijst tablet + online licentie, en volledig digitaal licentie met onderdelen Talen 2018 >>

 

Stepping Stones biedt frisse ideeën om uw lessen Engels mee in te vullen

NU Actueel

Actualiteit kan het vak Engels meer betekenis geven, de motivatie van leerlingen verhogen en leerlingen allerlei vaardigheden bijbrengen zoals woordenschat en grammatica. Toch valt het niet altijd mee om zelf de juiste bronnen te zoeken die aansluiten bij het vak en het niveau. 

Op NU Actueel plaatsen wij met regelmaat korte actuele items voor Engels. De items kunt u in maximaal 10 minuten behandelen en zijn bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld de les te starten of af te sluiten. 
Neem een kijkje op Nuactueel.noordhoff.nl >>

Facebook

Blijf op de hoogte van ons aanbod via onze nieuwsbrief of onze facebook-pagina.
 

Noordhoff Uitgevers biedt trainingen  en webinars die u op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en u wegwijs maken in de methode. Daarnaast geven we didactische verdiepingstrainingen waarin u stappen zet op het gebied van gedifferentieerd lesgeven. Tijdens de trainingen worden verschillende werkvormen ingezet waarmee u de vertaalslag maakt naar de praktijk. De trainingen worden uitgevoerd door bevlogen trainers met oog voor individu en de groep. 

Liever een training op uw eigen school of meer weten over ons trainingsaanbod? Neem dan contact op via: training@noordhoff.nl

Instructievideo’s
Maak kennis met onze instructievideo’s waarin wij u ondersteunen in het gebruik van onze online leeromgeving. Kies ‘Licentie & Activatie’, ‘Inrichting & Functionaliteit’, ‘Lesgeven & Innovatie’ of ‘Trainingen & Webinars’ voor meer uitleg per onderwerp.

 

Bij de methode

Nieuws

Nieuwsbrief Stepping Stones

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws over Stepping Stones
of ontwikkelingen op uw vakgebied Engels?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.