NASTEQ, dan weet je wat je bedoelt

Methode NaSk-Techniek

NASTEQ combineert èn integreert natuur- en scheikunde (NaSk) en techniek voor leerjaar 1 en 2. Hierdoor kunnen leerlingen de juiste basis ontwikkelen voor alledrie de vakken: onderzoeken vanuit NaSk en ontwerpen met techniek!

Over NASTEQ

Met ingang van het schooljaar 2017/2018 zullen de i-leerboeken bij de 2008 editie van NASTEQ niet meer worden aangeboden. Dit geldt ook voor de vrij toegankelijke ict bij de 2006 editie van NASTEQ. De reden hiervoor is dat er gebruik wordt gemaakt van Flash. Flash wordt op dit moment door veel browsers niet meer ondersteund. Wij kunnen daarom geen goed werkend product meer garanderen.

Niet meer aanbieden digitaal lesmateriaal NASTEQ

We hebben daarom moeten besluiten om het digitale materiaal (i-leerboeken en vrij toegankelijke ict) met ingang van het nieuwe schooljaar 2017-2018 niet meer aan te bieden.  

Met ingang van januari 2017 zijn alle titels van de 2006 en de 2008 editie beperkt leverbaar. Dit betekent dat ze vanaf januari 2018 niet meer leverbaar zijn.

Een goed alternatief voor NASTEQ is onze methode Explora NaSk-techniek.
Ook een combinatie van Overal NaSk (die voor schooljaar 2017-2018 geheel is vernieuwd) met onze techniekmethode Technologisch is mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot overstap? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via mijnnoordhoff.nl of telefonisch op 088 - 522 6888.

 

Titeloverzicht 2018

Wilt u producten van Explora of Overal of Technologisch bestellen of deze op de leermiddelen/boekenlijst zetten?
Bekijk de bestelinformatie voor het schooljaar 2018. Elke methode heeft een apart tabblad. 
Klik op de link om het bestand te openen.