Win een uitje met je klas naar NEMO Science Museum!

25-05-2018

Getal & Ruimte is 50 en dat vieren we! Doe mee met onze wedstrijd en win een uitje met je klas naar NEMO Science Museum!

NEMO biedt een aantrekkelijke aanvulling op de lessen in de klas. Leerlingen komen op een verrassende manier met wetenschappelijke fenomenen en technologische principes in aanraking. Bij veel tentoonstellingen zijn gratis werkbladen en workshops beschikbaar. Omdat Getal & Ruimte haar vijftigjarig bestaan viert, kunt u nu kans maken op een uitje met uw klas naar dit leuke museum! 

 

Het getal 50
Het thema van de wedstrijd is het getal 50. Ga samen met uw klas aan de slag met de opdracht om creatief het getal 50 weer te geven. Maak bijvoorbeeld een collage over de geschiedenis van de wiskunde. Of denk aan kansberekeningen, sommenreeksen, filmpjes of foto's. Het mag allemaal, zolang het te maken heeft met het getal 50. Een leuke inzending over het vijftigjarig bestaan van Getal & Ruimte kan natuurlijk ook. U kunt de leerlingen alleen of in groepjes erop uit sturen om met dit onderwerp te experimenteren. De leukste, origineelste, beste of mooiste inzending belonen wij met een reisje naar NEMO!

Meedoen?
Stuur uiterlijk 1 juli 2018 het resultaat van uw klas in. U kunt dit mailen naar exact@noordhoff.nl o.v.v. Deelname wedstrijd Getal & Ruimte 50 jaar

Spelregels inzenden