Skip to Content
Deze website van Noordhoff Uitgevers maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies >
Akkoord   Weigeren
Basisonderwijs

Basisonderwijs

Noordhoff Uitgevers werkt voor het basisonderwijs dag in dag uit aan leermiddelen die het beste uit leerlingen en leerkrachten halen. Dat doen we met oog voor de toekomst en passie voor ons vak. Daartoe ontwikkelen wij innovatieve leeroplossingen voor elk niveau.

Noordhoff Uitgevers Basisonderwijs

Noordhoff Uitgevers Basisonderwijs werkt dag in dag uit aan leermiddelen die het beste uit leerlingen en leerkrachten halen. Dat doen we met oog voor de toekomst en passie voor ons vak. 

Uw tijd is voor de leerlingen
Onze leermiddelen zijn effectief door de focus op opbrengstgericht leren, de talloze manieren waarop het leeraanbod gedifferentieerd aangeboden wordt, en ons blended aanbod: de ideale mix van boeken en online. Bovendien waarborgen we door onze grote broers voor Nederlands, Engels en Wiskunde een perfecte aansluiting op het voortgezet onderwijs.

U staat aan het roer
Daarom nemen onze leermiddelen u werk uit handen, creëren tijd en geven inzicht om passende begeleiding te geven aan kinderen. U heeft hierin de regie.

Motivatie als motor van het leren
Door de nieuwsgierigheid te prikkelen en te werken met 21e eeuwse vaardigheden krijgen kinderen betekenisvol en toekomstgericht onderwijs. Kinderen zijn daarbij ook eigenaar van hun eigen leerproces, en dat motiveert!

Onze oplossingen zijn uiteraard in de praktijk, samen met de professionals in het onderwijs, getoetst en gevalideerd. Dagelijks werken meer dan 7500 scholen met onze leermiddelen, en daar zijn we trots op.

Iedereen leert

Onze accountmanagers voor het Basisonderwijs

Afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken met een accountmanager?
U kunt nu een presentatie aanvragen!Nieuws