Skip to Content
Basisonderwijs

Basisonderwijs

Je wilt het beste onderwijs geven, zodat kinderen presteren naar hun volle vermogen. Je wilt ieder kind op eigen niveau aandacht geven en ze motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Noordhoff Uitgevers Basisonderwijs

Je wilt het beste onderwijs geven, zodat kinderen presteren naar hun volle vermogen. Je wilt ieder kind op eigen niveau aandacht geven en ze motiveren het beste uit zichzelf te halen.  

Met de leermiddelen van Noordhoff Uitgevers kun je ieder kind eenvoudig volgen en op eigen niveau aandacht geven. Zo stimuleer je kinderen om eigenaar te zijn van hun eigen leerproces.
Onze leermiddelen ontwikkelen, toetsen en valideren we voortdurend. Samen met leerkrachten en onderwijsexperts. Zo verbeteren we onze methoden iedere dag weer.

Iedereen leert

Basisonderwijs in het kort

Het beste onderwijs voor jouw leerlingen begint bij jou. In de klas staat de leerkracht aan het roer. Noordhoff Uitgevers helpt je daarbij. Met een complete leeroplossing en met ondersteuning: van instructie tot (digitaal) opdrachten verwerken, van oefenen en toetsen tot het monitoren van de voortgang van je leerlingen.

Als leerkracht wil je zo veel mogelijk tijd besteden aan de begeleiding van kinderen. Onze leermiddelen nemen je daarom werk uit handen en geven je eenvoudig inzicht in de ontwikkeling van leerlingen. Je maakt daarin je eigen keuzes. Of je nu digitaal, met papier of blended wilt werken. Ook bepaal je zelf wat je wanneer behandelt. Jij hebt de regie.

Lees meer >>

Gemotiveerd leren is beter leren. Daarom helpen we je om de nieuwsgierigheid van leerlingen te prikkelen. Met voorbeelden en oefeningen uit hun eigen leven. En alle aandacht voor 21e-eeuwse vaardigheden. Zo krijgen kinderen betekenisvol en toekomstgericht onderwijs. We motiveren leerlingen met spelelementen in de oefeningen en stimuleren hen om eigenaar te zijn van hun eigen leerproces. 

Lees meer >>

Iedereen leert, maar niet iedereen leert op dezelfde manier of in hetzelfde tempo. De ene leerling heeft extra uitleg nodig, de ander extra uitdaging. Daarom werkt ieder kind met de lesstof die bij hem of haar past. We bieden ruime differentiatiemogelijkheden, adaptieve oefenstof en feedback op maat. Leren wordt persoonlijk en effectief. Zo halen onze leermiddelen het beste uit leerlingen.  

Lees meer >>
 

Onze leermiddelen voor het basisonderwijs zorgen voor een naadloze aansluiting op het voortgezet onderwijs. We werken met doorlopende leerlijnen. Zo sluiten al onze methoden volledig aan op de structuur én inhoud van de grote lesmethoden in het voortgezet onderwijs. In onze Junior-methoden is dit perfect te zien. 

Lees meer >>

Nieuws