Neue Kontakte

Neue Kontakte

De grootste methode Duits voor het Voortgezet onderwijs!

Neue Kontakte is leerlinggericht, biedt actualiteit en heeft veel aandacht voor de communicatieve vaardigheden. Natuurlijk worden ook grammatica en idioom meer dan voldoende belicht! Het lesmateriaal van Neue Kontakte is afwisselend, modern en kent een glasheldere structuur.

Werken met Neue Kontakte is erg prettig, omdat het een erg functionele methode is met een rustige vormgeving en een duidelijke opbouw. Daar profiteren niet alleen leerlingen, maar ook docenten van!

Judith Nauta
H.N. Werkman College in Groningen

Over Neue Kontakte

Neue Kontakte is al jaren een begrip en dé grootste methode Duits voor het voortgezet onderwijs. Van vmbo tot en met vwo, van klas 1 tot en met klas 6, Neue Kontakte heeft voor elke klas en elk niveau inspirerend en curriculumdekkend lesmateriaal. Of u nu wilt werken met een boek, geheel digitaal of met een combinatie van beide, het kan allemaal.
Neue Kontakte 6e editie Tweede Fase sluit naadloos aan op de onderbouweditie, waardoor doorlopende leerlijnen en een soepele overgang van de onder- naar de bovenbouw gegarandeerd zijn.

Sterke punten van Neue Kontakte:

  • Eigentijds en actueel;
  • Compleet: biedt een volledig assortiment op maat voor elk niveau;
  • Bevat volop mogelijkheden voor gerichte differentiatie binnen een stream;
  • Geeft u de keus om zowel met een boek als geheel digitaal te werken;
  • Volgt de grammaticalijn van het SLO en de op het ERK afgestemde thematische woordenschatlijn van Profile Deutsch van het Goethe-Institut. 

Neue Kontakte 6e editie onderbouw
De 6e editie voor de onderbouw is gebaseerd op de nieuwste inzichten over onderwijs, leren en lesgeven. Met Neue Kontakte leren uw leerlingen goed en verantwoord Duits en hebben snel eer van hun werk. Dat motiveert!

Lees meer over Neue Kontakte 6e editie onderbouw en vmbo bovenbouw >>

Neue Kontakte 6e editie Tweede Fase
De nieuwe 6e editie Tweede Fase is uitzonderlijk compact en compleet, maar met de vertrouwde communicatieve en interactieve Neue Kontakte-didactiek. Er is veel aandacht voor de training van alle vaardigheden, grammatica, woordenschat, literatuur en literatuurgeschiedenis en examentraining.

Lees meer over Neue Kontakte 6e editie Tweede Fase >>

Bestelinformatie Neue Kontakte

Titeloverzichten 2017/2018
Wilt u producten van Neue Kontakte bestellen of deze op de leermiddelen/boekenlijst zetten? Bekijk de bestelinformatie voor alle prijzen en ISBN’s voor het schooljaar 2017/2018. Elke methode heeft een apart tabblad. Klik op de link om het bestand te openen.
Bestelinformatie en prijzen Talen 2017 >>

Methodelicentie 2017
Download nu de actuele prijslijsten van de methodelicenties met de onderdelen.  
Klik op de link om het bestand te openen.
Prijslijst methodelicentie met onderdelen Talen 2017 >>

Tablet + online licentie 2017
Download nu de actuele prijslijsten van de tablet + online licenties met de onderdelen.
Klik op de link om een bestand te openen.
Prijslijst tablet + online licentie met onderdelen Talen 2017 >>

Bladerbare catalogus 2017 
Bekijk de catalogus voor Talen 2017 >>

Neue Kontakte biedt frisse ideeën om uw lessen Duits mee in te vullen. 

Blijf op de hoogte van ons aanbod via onze nieuwsbrief of onze facebook-pagina.

Lesbrieven

Actueel lesmateriaal verzamelen en didactiseren kost veel tijd. Daarom sturen wij u graag regelmatig een kant-en-klare actuele opdracht.

Bekijk de lesbrieven >>

Digizine

Het digitale magazine bij uw les Duits. Elke Digizine biedt interessante en leuke teksten, opdrachten en filmpjes.

Het Digizine verschijnt drie keer per jaar en is via deze site toegankelijk voor alle docenten Duits.
Als u een abonnement heeft op het Docentenpakket, dan vindt u daar ook een docentenhandleiding met tips voor het gebruik, antwoorden en lessuggesties. 

Bekijk de Digizines >>

 

 

Trainingen en webinars van Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers biedt trainingen die u op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en u wegwijs maken in de methode. Daarnaast geven we didactische verdiepingstrainingen waarin u stappen zet op het gebied van gedifferentieerd lesgeven. Tijdens de trainingen worden verschillende werkvormen ingezet waarmee u de vertaalslag maakt naar de praktijk. De trainingen worden uitgevoerd door bevlogen trainers met oog voor individu en de groep. Bekijk dan onderstaande kalender voor trainingen en webinars in ons trainingscentrum.

Liever een training op uw eigen school? Neemt u dan contact op via: training@noordhoff.nl

Instructievideo’s
Maak kennis met onze instructievideo’s waarin wij u ondersteunen in het gebruik van onze online leeromgeving. Kies ‘Licentie & Activatie’, ‘Inrichting & Functionaliteit’, ‘Lesgeven & Innovatie’ of ‘Trainingen & Webinars’ voor meer uitleg per onderwerp.

Bij de methode