De methodesoftware

Instrueren – oefenen – verwerken – toetsen

Onze methodesoftware biedt basisscholen een totale integratie van instrueren, oefenen, verwerken en toetsen. Alles in één digitale omgeving: mijnklas.nl

Geïntegreerde aanpak
Uniek is de manier waarop instructie, oefenen, verwerken en toetsen slim samenwerken. Dat kan zowel digitaal als in combinatie met het boek.

Meer adaptiviteit en makkelijk organiseren
De methodesoftware is toegankelijk via Basispoort en werkt intuïtief. Indien uw school geen gebruik maakt van Basispoort kunt u ook direct inloggen via mijnklas.nl. Leerlingen oefenen automatisch op hun eigen niveau en u heeft meteen inzicht in hun voortgang en resultaten. Een oplossing die u verder helpt!

Optimale ondersteuning bij het lesgeven

Elke les is verrijkt met filmpjes, animaties en interactieve opdrachten. Tijdens de les kunt u klassikaal of individueel op de tablet controlevragen stellen en behandelen. Daarnaast vindt u in de leerkrachtsoftware handleidingen met uitgeschreven aanwijzingen, antwoorden, printbladen bij de boektaken en toetsen. Alle boeken zijn opgenomen, en wanneer uw leerlingen volledig digitaal werken ook alle interactieve opdrachten. Op het bijbehorende dashboard kunt u de voortgang van de kinderen volgen.

Tijd besparen met de oefen- en toetssoftware

Kinderen die leren vanuit het boek kunnen met de oefen- en toetssoftware de basisvaardigheden oefenen en de toetsen maken. De moeilijkheidsgraad van de automatiseringsopgaven wordt tijdens het oefenen automatisch aangepast aan de antwoorden. Als de kinderen de toetsen digitaal maken, ziet u de resultaten direct in de resultatenmonitor.

Alles wat nodig is om digitaal te werken

De leerlingsoftware compleet bevat alles wat u nodig heeft om uw leerlingen volledig digitaal met de methode te laten werken. In deze software vindt u verwerkingsstof, controlevragen en oefen- en toetssoftware voor de leerlingen.

In mijnklas.nl kunt u de leerlingsoftware eenvoudig gebruiken en gegevens van leerlingen gemakkelijk beheren en inzien.

Voordelen van mijnklas.nl voor uw school

  • Eén toegang voor alle leerlingsoftware van Noordhoff Uitgevers en Ambrasoft.
  • U kunt uw klassen en leerlingen gemakkelijk koppelen via Basispoort.
  • Eenvoudige toewijzing van de leerlingsoftware aan de leerling.
  • Gemakkelijk resultaten van uw leerlingen inzien en beheren.
  • Snel aan de slag!

 

Onderdelen van Digitaal