Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Noordhoff Uitgevers werkt voor het voortgezet onderwijs dag in dag uit aan leermiddelen die het beste uit leerlingen en docenten halen. Dat doen we met oog voor de toekomst en passie voor ons vak. Daartoe ontwikkelen wij innovatieve leeroplossingen voor elk niveau.

Noordhoff Uitgevers Voortgezet onderwijs

Noordhoff Uitgevers werkt voor het voortgezet onderwijs dag in dag uit aan leermiddelen die het beste uit leerlingen en docenten halen. Dat doen we met oog voor de toekomst en passie voor ons vak. Daartoe ontwikkelen wij innovatieve leeroplossingen voor elk niveau. 

De docent kan de lesstof gedifferentieerd per leerling aanbieden. Natuurlijk is er mogelijkheid te switchen tussen boek en digitale leeromgeving. We ontwikkelen gepersonaliseerde leeroplossingen met resultaatgerichte dashboards, inzichtgevende toetsen en ondersteunende trainingen. Onze oplossingen zijn uiteraard in de praktijk, samen met de klant, getoetst en gevalideerd. Dagelijks leren en werken meer dan 2 miljoen mensen met onze leermiddelen, en daar zijn we trots op.

Iedereen leert

Gepersonaliseerd leren betekent voor ons: het beste (uit de leerling) naar boven halen.

Wij ondersteunen de docent om de talenten en mogelijkheden van iedere leerling maximaal te ontwikkelen.

Gepersonaliseerd leren is onder andere zichtbaar in de adaptieve leerroutes.
In de online leeromgeving passen de leerstof en opdrachten zich automatisch aan het niveau van de leerling aan. Hij krijgt verbetertips, directe feedback en studieadvies. Met de informatie uit de dashboards kan de docent zijn leerlingen voortdurend bijsturen en coachen.

Door dit samenspel tussen leerling, docent en leeromgeving komen de talenten van elke leerling tot bloei.

Lees meer over hoe wij dit in de praktijk brengen >>

Bestellen of een beoordelingsexemplaar aanvragen?

In onze webcatalogus vindt u een overzicht van alle nieuwe en bestaande uitgaven van Noordhoff Uitgevers.
Zo kunt u via de webcatalogus als docent ook beoordelings- of gebruikersexemplaren aanvragen. 

Let op! Docenten en medewerkers van scholen hebben een Noordhoff-docentaccount nodig om te kunnen bestellen. 
Heeft u nog geen docentenaccount? Vraag uw account hier aan >>

Bekijk de verschillende overzichten:

Docentenpakket online bestellen
Bestel hier eenvoudig uw online docentmateriaal voor het schooljaar 2018/2019. Maakt uw sectie al gebruik van het online docentmateriaal en gaat u niet van methode en/of editie wijzigen? U hoeft niet opnieuw te bestellen. Het online docentmateriaal wordt jaarlijks automatisch verlengd.

 

Wilt u alles uit uw methode halen?

Digitaal lesmateriaal zo inzetten dat het u tijd scheelt, uw lessen goed georganiseerd zijn en uw leerlingen gemotiveerd aan het werk gaan en goede resultaten halen? Of wilt u onderzoeken wat u kunt doen op het gebied van gepersonaliseerd leren?

Lees meer over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van training en begeleiding >>

Nieuws