Hoger onderwijs

Hoger onderwijs

Noordhoff Uitgevers werkt voor het Hoger onderwijs dag in dag uit aan leermiddelen die het beste uit studenten en docenten halen. Dat doen we met oog voor de toekomst en passie voor ons vak.

 

Noordhoff Uitgevers Hoger onderwijs

Samen met docenten en onderwijsexperts ontwikkelen we lesstof die naadloos aansluit bij het instroomniveau. Daarbij kan deze lesstof, geregisseerd door de docent, individueel worden aangeboden zodat elke student zijn of haar eigen leerproces bepaalt.

Aan de hand van formatieve toetsen en continue feedback monitoren we de voortgang. Zo kunnen studenten studeren waar en wanneer ze willen en leiden we ze op tot succesvolle professionals.

Onze oplossingen zijn uiteraard in de praktijk, samen met de klant, getoetst en gevalideerd. Dagelijks leren en werken meer dan 2 miljoen mensen met onze leermiddelen, en daar zijn we trots op.

Iedereen leert

Ook bij Hoger onderwijs

Hogeschooltaal is een totaalpakket dat alle elementen bevat voor het leren schrijven van een eindwerkstuk dat voldoet aan de eisen waaraan het volgens de accreditatie in het hoger onderwijs moet voldoen. Met de zelfstudiepakketten van Hogeschooltaal kunnen studenten met behulp van een digitale taalcoach hun deficiënties wegwerken. Daarnaast kan het programma worden gebruikt voor de ontwikkeling van schrijfvaardigheid in het hoger onderwijs.


Ga naar Hogeschooltaal >>

Onze e-books worden geleverd door alle webshops in Nederland die een aansluiting hebben op het Bookshelf platform.

Bookshelf is internationaal het meest gebruikte platform voor de levering van digitale studieboeken aan studenten en scholen. Bookshelf e-books kunnen zowel via de Bookshelf-app worden benaderd als online via een browser op alle devices, zoals een tablet, smartphone, laptop en pc. Een gebruiker kan op twee devices tegelijk zijn e-book raadplegen. Uiteraard kunnen gebruikers daarnaast ook online hun e-books raadplegen.

Ben je student?
Dan kun je onze e-books o.a. bestellen op www.studystore.nl  of www.mijnstudieboek.com.

Noordhoff Uitgevers verkoopt zelf geen e-books.

Bent u docent?
Dan kun je via Noordhoff Uitgevers wel e-books ter beoordeling aanvragen. Klik hier om nu een e-book aan te vragen.-ISBN overzicht

Prepzone is een digitaal platform gekoppeld aan de studieboeken van Noordhoff Uitgevers. Boek + Prepzone vormen een krachtige blended learning oplossing. Prepzone is geschikt voor verschillende leervoorkeuren en in te zetten in verschillende lessituaties.

Studenten gebruiken Prepzone voor zelfstudie en bij de voorbereiding op het tentamen. Docenten kunnen in Prepzone materiaal en inspiratie vinden voor motiverende colleges. Prepzone maakt blended learning op een laagdrempelige manier mogelijk. Prepzone is beschikbaar bij de meestgebruikte studieboeken van Noordhoff Uitgevers.

Klik hier voor een actueel overzicht van het digitaal lesmateriaal voor onze titels voor het Hoger Onderwijs >> 

Ga naar Prepzone >>

 

 

Voor de ontwikkeling van onze leermiddelen steunen wij op een actief en deskundig auteursteam. De meeste van onze auteurs zijn mensen uit de praktijk. Zij volgen samen met ons de ontwikkelingen in het onderwijs en hun vakgebied en geven zo vorm aan de invulling van nieuwe methoden en leermiddelen.

Of u nu alleen schrijft of in een team, u krijgt altijd ondersteuning van onze uitgeverij. We lezen mee, en we geven aanwijzingen om tot een goed gedidactiseerd boek te komen. Samen met de uitgever en de editor, die u op detailniveau ter zijde staat tijdens het schrijf- en redactieproces, werkt u uw ideeën uit. Achter de schermen werkt een deskundig multidisciplinair team samen, bestaande uit uitgeverij, marketing, sales en productie, om het beste uit een uitgave te halen.

Bent u ook nauw betrokken bij uw vakgebied en wilt u uw bijdrage leveren aan een nieuwe generatie innovatieve leermiddelen? Neemt u dan contact op met een van de onderstaande uitgevers van Hoger Onderwijs. Zij maken graag een afspraak met u!

Petra Prescher  Uitgever Management & Organisatie, Ondernemerschap 

Alex van den Berg Uitgever Exact & Techniek

Sjia Cornelissen Uitgever Uitgever Communicatie en lexica

Bert Deen Uitgever Marketing, Logistiek

Bettina Glazenborg  Sociale vakken, Psychologie en Gezondheidszorg, HRM

Aernout Pilot Uitgever Recht en Vastgoed/Taxatieleer

Esther van Rhijn Uitgever Lerarenopleidingen en Hoger Onderwijs Reeks

Johan Ockels  Uitgever Algemene Economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, BIV, Administratieve Organisatie en Praktijkopleidingen

 

Bij vragen kunt u terecht bij ons Secretariaat:
Monique van der Leest
Tel: 050-5226343
auteurHO@noordhoff.nl

Wij staan voor u klaar!

Heeft u specifieke wensen of ideeën? Of gebruikt u leermiddelen van Noordhoff Uitgevers en heeft u hier een vraag over? We komen graag met u in contact! 

Met vragen over uw docentenaccount, licenties of levering van producten kunt u terecht bij onze klantenservice (088) 522 6888.
Zij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar.

Heeft u inhoudelijke vragen over onze producten? Onze accountmanagers beantwoorden graag uw vragen.

Overzicht accountmanagers

Nieuws