Skip to Content

 

Differentiatie naar ieder niveau

Ieder kind leert anders. Met onze methoden bied je een leerling de lesstof die bij hem of haar past. Met optimale differentiatie naar ieder niveau. Met precies die instructie die een leerling op dat moment nodig heeft, bijvoorbeeld preteaching, verlengde instructie of plusinstructie. Je kunt de lesstof voor ieder kind differentiëren – in een opdracht, in een les en tussen de lessen. Ook bevatten onze leermiddelen handige groeps- en handelingsplannen. 

Gepersonaliseerd leren

Digitale leeroplossingen maken gepersonaliseerd leren mogelijk. Kinderen werken zelfstandig aan hun leerdoelen, gekoppeld aan hun individuele behoeften en vaardigheden. Waar mogelijk zijn de digitale oefeningen adaptief: ze passen zich aan aan het niveau van het kind en geven feedback op maat.

Effectief voor het beste resultaat

Kinderen laten leren op hun eigen niveau, is een effectieve manier om hen betere resultaten te laten behalen. Als leerkracht krijgt je met onze digitale middelen een helder inzicht in de resultaten van al je leerlingen, op meerdere niveaus. Zo weet je precies hoe je ieder kind in de klas goed kunt ondersteunen. Voor leerlingen is adaptieve oefenstof en inhoudelijke feedback beschikbaar. Zodat ieder kind het beste uit zichzelf kan halen.