Docentendag Logistiek op 12 maart 2019! (Er)vaar zelf en meld u vast aan!

29-11-2018

De wereld van de logistiek is voortdurend in beweging. Wat gebeurt er in het logistieke vakgebied? Kom voor de nieuwste inzichten en een uniek bedrijfsbezoek dinsdag 12 maart 2019 naar de Docentendag Logistiek die dit keer wel extra bijzonder is.

We zijn te gast bij Koopman Car Terminal en we bezoeken deze locatie met een speciale vaart van de Pannenkoekenboot.  

 

Wij zullen u samen met auteurs Ad van Goor en Hessel Visser persoonlijk verwelkomen aan boord. Tijdens de vaart kunt een inspirerende lezing vanuit de beroepspraktijk verwachten. Na de lunch - waarbij een pannenkoek uiteraard niet mag ontbreken - verzorgt Paul Wortelboer (Managing Director Koopman Car Terminal) een presentatie over de ontwikkelingen op het gebied van Automotive logistics. Hoogtepunt van de dag is een bedrijfsbezoek aan Koopman, waarna we onder het genot van een hapje en een drankje terugvaren naar ons vertrekpunt.
 


Gedurende de dag is er volop gelegenheid om met collega-docenten en de auteurs te praten over de ontwikkelingen in uw vakgebied.

Datum: dinsdag 12 maart 2019
Ontvangst: 10.30 uur
Ontscheping: 16.00 uur
Locatie: Pannenkoekenboot bij Amsterdam CS

U bent van harte uitgenodigd om deze inspirerende dag bij te wonen. Schrijf deze datum dus in uw agenda en meld u alvast aan!

We zien u graag op 12 maart!