Docentendag Logistiek op 12 maart 2019! (Er)vaar zelf en meld u vast aan!

29-11-2018

De wereld van de logistiek is voortdurend in beweging. Wat gebeurt er in het logistieke vakgebied? Kom voor de nieuwste inzichten en een uniek bedrijfsbezoek dinsdag 12 maart 2019 naar de Docentendag Logistiek die dit keer wel extra bijzonder is vanwege het 25-jarig jubileum van het boek Werken met logistiek én het verschijnen van de 8e editie van deze bestseller.

We zijn te gast bij Koopman Car Terminal en we bezoeken deze locatie met een speciale vaart van de Pannenkoekenboot.  
 

 

Wij zullen u samen met auteurs Ad van Goor en Hessel Visser persoonlijk verwelkomen aan boord. Tijdens de vaart kunt u naast een pannenkoek-lunch twee inspirerende lezingen verwachten: Ruud Limmen (Vice President Value Chain Development Albert Heijn) verzorgt een presentatie over de Future Supply Chain van Albert Heijn. Paul Wortelboer (Managing Director Koopman Car Terminal) houdt een lezing over de ontwikkelingen op het gebied van Automotive logistics. Hoogtepunt van de dag is een bedrijfsbezoek aan Koopman Car Terminal, waarna we onder het genot van een hapje en een drankje terugvaren naar ons vertrekpunt.

Alle deelnemers aan de Docentendag Logistiek ontvangen na afloop een gratis docentexemplaar van de nieuwe editie van Werken met logistiek.

Datum: dinsdag 12 maart 2019
Ontvangst: 10.30 uur
Ontscheping: 16.00 uur
Locatie: Pannenkoekenboot bij Amsterdam CS

U bent van harte uitgenodigd om deze inspirerende dag bij te wonen. Schrijf deze datum dus in uw agenda en meld u alvast aan!

We zien u graag op 12 maart!