eStudybooks voor studenten van Hanzehogeschool

20-08-2018

Komend studiejaar kunnen studenten van de Hanzehogeschool flink besparen op hun studieboeken, doordat zij een deel van hun boekenlijst digitaal als eStudybook kunnen gebruiken.

Digitale studieboeken zijn met ieder apparaat altijd en overal beschikbaar. Studenten kunnen in deze studieboeken aantekeningen maken en stukken tekst arceren. Ook kan er razendsnel door alle studieboeken worden gezocht naar specifieke woorden en onderwerpen. Dat is handig en flexibel, het scheelt sjouwen met zware boeken en het is ook nog eens veel goedkoper.

Voor welke opleidingen?

  • Verpleegkunde
  • Marketing Management
  • Commerciële Economie Voltijd
  • Financieel Economisch Management Propedeuse
  • HBO-ICT

Hoe werkt het?
Vanaf 20 augustus 2018 kunnen studenten van deze opleidingen een abonnement aanschaffen via estudybooks.surf.nl. Het is meteen zichtbaar hoeveel euro’s er worden bespaard met digitale boeken en hoe het abonnement werkt. Uiterlijk 3 september a.s. zijn alle studieboeken van de digitale boekenlijst beschikbaar.

Studieboeken die niet digitaal beschikbaar komen, kunnen studenten via Stichting BVD of StudyStore aanschaffen. De titels die digitaal beschikbaar komen, worden zo snel mogelijk gepubliceerd op estudybooks.surf.nl. Check regelmatig hun website en wacht nog even met het bestellen van boeken.

Tijdens de introductieweek krijgen studenten meer informatie over het abonnement en de dienst. Op dat moment kunnen zij alle vragen stellen. Nu al vragen? Stuur dan een mail naar: estudybooks@org.hanze.nl.