Skip to Content
Deze website van Noordhoff Uitgevers maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies >
Akkoord   Weigeren
Communicatie & Talen

Communicatie & Talen

Noordhoff Uitgevers heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van lesmateriaal voor Communicatie & Talen. In samenwerking met communicatie-experts is er een ruim aanbod opgebouwd voor zowel communicatie-opleidingen als niet-communicatie-opleidingen in het hoger onderwijs. Goed kunnen communiceren is immers belangrijk voor élke beroepsgroep.

Over Communicatie en Talen 

Het digitale en folio lesmateriaal is gericht op communicatieve basisvaardigheden, beroepsvaardigheden, communicatiemethoden, strategische communicatie, journalistiek & media en talen. Omdat er verschillen zijn tussen hbo-studenten onderling, kunnen zij een gepersonaliseerde route volgen en kiezen uit een gevarieerde inhoud, voor een lager of hoger niveau en tussen digitaal leren of leren uit het boek.

Docenten en studenten houden overzicht op een dashboard met learning analytics en kunnen daardoor het leerproces gericht bijsturen.

Prepzone
Heeft u nog weinig ervaring met lesgeven in communicatievakken? Dat is geen probleem. Met de rijke digitale ondersteuning in Prepzone, de digitale leeromgeving van Noordhoff Uitgevers, bereidt u lessen eenvoudig voor.

In Prepzone kunt u een perfecte mix samenstellen tussen eigen content en materiaal van Noordhoff Uitgevers. Zo kunt u leermiddelen aanpassen aan de thema’s en projecten van uw opleiding en naadloos inspelen op de praktijk.

Ga naar Prepzone >>