NU Commercieel

  • Leert studenten marketing in de praktijk toe te passen
  • Studentgericht: modern, toegankelijke taal en veel échte beroepssituaties
  • 100% geënt op het nieuwe kwalificatiedossier en examengericht
  • Uitgebreide online toetsenbank
Bestel uw beoordelingsmateriaal
Probeer 30 dagen gratis het digitale lesmateriaal.

Lesmateriaal NU Commercieel

Voor de opleiding Marketing, Communicatie & Evenementen.

NU Commercieel bestaat uit leerboeken met opdrachten en een online leeromgeving. Met deze methode wordt het beroepsgerichte deel van het kwalificatiedossier afgedekt. NU Commercieel leert studenten marketing in de praktijk toe te passen en stimuleert ondernemerschap.

Over NU Commercieel

NU Commercieel, straks focus op de klant. Met NU Commercieel kiest u voor een complete methode gekenmerkt door de heldere structuur, vormgeving en krachtige didactiek. De beide basisboeken behandelen de lesstof voor de basis van de opleiding. De profielboeken behandelen het vervolg van de opleiding: voor het door de student gekozen profiel Marketing en Communicatie, Marktonderzoek of Evenementenorganisatie.

De methode NU Commercieel heeft de beste didactiek, structuur en vormgeving. Alle vijf boeken binnen deze methode kennen dezelfde opbouw, met een sterk praktijkgerichte insteek.

De theorie wordt aangeboden aan de hand van voorbeelden en reële beroepssituaties, de rubriek ‘Werken in de praktijk’, met een focus op het beroep. In NU Commercieel online vindt de student overzichtelijk het extra oefenmateriaal, waaronder een uitgebreide toetsenbank.

NU Commercieel voor de opleiding Marketing, Communicatie & Evenementen. 

Voor de student
Studenten hebben o.a. toegang tot een uitgebreide toetsenbank met honderden vragen op kennis-, inzicht- en toepassingsniveau, met directe feedback, verwijzingen naar de leerstof en een studieadvies. Daarnaast zijn er uitlegvideo’s bij moeilijke onderwerpen en een begrippentrainer. Zo kunnen studenten dagelijks efficiënt en effectief leren, oefenen en toetsen.

Voor de docent
Er zijn veel online extra’s zoals uitwerkingen, lessheets, projecten en PowerPoint-presentaties. Samen met de tools om de voortgang en resultaten van uw studenten te monitoren, geven deze u nu houvast om uw studenten straks optimaal voorbereid de beroepspraktijk in te laten gaan.

Wilt u producten van NU Commercieel bestellen of deze op de boekenlijst plaatsen?

Bekijk hier het assortiment en de prijzen voor 2018 >>

Trainingen van Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers biedt trainingen die u op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en u wegwijs maken in de methode. Daarnaast geven we didactische verdiepingstrainingen waarin u stappen zet op het gebied van gedifferentieerd lesgeven. Tijdens de trainingen worden verschillende werkvormen ingezet waarmee u de vertaalslag maakt naar de praktijk. De trainingen worden uitgevoerd door bevlogen trainers met oog voor individu en de groep. 

Liever een training op uw eigen school? Neemt u dan contact op via: training@noordhoff.nl

Instructievideo’s

Maak kennis met onze instructievideo’s waarin wij u ondersteunen in het gebruik van onze online leeromgeving. Kies ‘Licentie & Activatie’, ‘Inrichting & Functionaliteit’, ‘Lesgeven & Innovatie’ of ‘Trainingen & Webinars’ voor meer uitleg per onderwerp.

Toegang digitaal lesmateriaal

Ervaringen - docent aan het woord...

Bent u benieuwd hoe docenten NU Commercieel ervaren? Bekijk het filmpje en de quote.

"Goed dat er meteen al zoveel aandacht wordt besteed aan online marketing en communicatie,
anders zou het boek niet van deze tijd zijn"
Lees meer...

Deltion College

Vraag nu uw beoordelingsmateriaal aan

Selecteer hieronder de materialen uit de nieuwste editie die u wilt beoordelen. Wilt u daarnaast ook producten uit andere jaren bestellen? Ga naar de webshop voor het complete overzicht.

Searchform
Titel
ISBN
Type product
Prijs per stuk
Aantal
9789001872298
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001872281
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001880873
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001880866
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001880859
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+

Nieuws

  • Naast Almer, Liesbeth en Joris hebben we sinds kort een nieuwe, enthousiaste accountmanager die ons team versterkt. Dat is Ciska Snel, die hiernaast ook mbo-docent is op het Alfa College, en daarmee goed weet wat u en uw studenten nodig hebben!
  • Met de training Vijf x Eigen-Wijs leert u op praktische wijze hoe uw studenten inzicht kunnen krijgen in de manieren waarop mensen contact met elkaar maken.
  • Gaat u volgend schooljaar (weer) werken met een NU Methode? Meld u dan aan voor een starttraining bij u op school.

Nieuwsbrief NU Commercieel

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws over NU Commercieel
of ontwikkelingen op uw vakgebied?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.