NU Engels

  • Voor de niveaus 2/3 en 3/4: ERK A1, A2, B1 en B2
  • Volwassen contexten en beroepsspecifieke idioomtrainers
  • Flexibel inzetbaar: boek, NU Engels online of een combinatie van beide
  • Aansluitend op de meest gebruikte vo methode Stepping Stones
Bestel uw beoordelingsmateriaal
Probeer 30 dagen gratis het digitale lesmateriaal.

Lesmateriaal NU Engels

Kiezen voor NU Engels levert u straks het beste studieresultaat. Docenten die de methode gebruiken prijzen de heldere structuur, didactiek en vormgeving. Inmiddels maken al ruim 60.000 studenten enthousiast gebruik van NU Engels. NU Engels sluit naadloos aan op de meestgebruikte methode Engels uit het voortgezet onderwijs: Stepping Stones. Hierdoor zullen VO-scholieren moeiteloos kunnen doorstromen in het mbo. Gerichte voorbereiding op de centrale examens op B1- én B2-niveau.

Over NU Engels

Met NU Engels kiest u voor een heldere structuur en vormgeving en een krachtige didactiek. NU Engels biedt u maximale vrijheid om uw eigen programma en individuele leerroutes samen te stellen. U bepaalt zelf de inzet: klassikaal of individueel, op school of thuis. Met meer of minder inzet van NU Engels online.

NU Engels biedt u volop vrijheid binnen een heldere structuur.

Met NU Engels heeft u maximale vrijheid om zelf uw eigen programma en individuele leerroutes samen te stellen. Zo kunt u beginnen met leren en oefenen en daarna toetsen. Maar u kunt ook met toetsen beginnen en vervolgens bepalen wat er nog geleerd moet worden.
  • NU Engels behandelt de domeinen uit de centrale examens. De delen voor niveau 3/ 4 en  voor 2/3 hebben  dezelfde didactiek, structuur en vormgeving.
  • In deel A komen de  domeinen Reading en  Listening aan de orde met de Grammar Survey die past bij deze receptieve vaardigheden.
  • Deel B bevat de domeinen: Talking & Presenting en Writing én de Grammer die past bij de productieve vaardigheden. Het deel sluit af met 3 Projecten.

In elk van deze onderdelen kunnen uw studenten leren, oefenen en toetsen.

Als docent kunt u voor uw studenten hoofdstuktoetsen, domeintoetsen en referentietoetsen klaarzetten.

NU Engels bereidt voor op de centrale examens op B1- én B2-niveau.

Voor de docent
In de online leeromgeving vindt u als docent het boek met presentatiemogelijkheden voor beamer of digibord, toetsen, docentenhandleidingen en toegang tot de community om materiaal met uw collega’s te delen. Tot slot heeft u de tools om de voortgang en resultaten van uw studenten te monitoren.

Voor de student
Studenten vinden in de online leeromgeving de leerboeken als e-book en kunnen online Self-Tests en opdrachten van Reading en Listening maken. Daarnaast luister- en kijkfragmenten, extra opdrachten, vocabulairetrainers met generiek en beroepspecifiek idioom, extra Grammar-opdrachten en de Leeshulp, een tool voor minder goede lezers.

U kunt beginnen met leren en oefenen. Maar u kunt ook bepalen wat studenten nog moeten leren.

 

Wilt u producten van NU Engels bestellen of deze op de boekenlijst plaatsen?

Bekijk de bestelinformatie voor alle prijzen en ISBN’s voor schooljaar 2017-2018.

Trainingen van Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers biedt trainingen die u op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en u wegwijs maken in de methode. Daarnaast geven we didactische verdiepingstrainingen waarin u stappen zet op het gebied van gedifferentieerd lesgeven. Tijdens de trainingen worden verschillende werkvormen ingezet waarmee u de vertaalslag maakt naar de praktijk. De trainingen worden uitgevoerd door bevlogen trainers met oog voor individu en de groep. 

Liever een training op uw eigen school? Neemt u dan contact op via: training@noordhoff.nl

Instructievideo’s

Maak kennis met onze instructievideo’s waarin wij u ondersteunen in het gebruik van onze online leeromgeving. Kies ‘Licentie & Activatie’, ‘Inrichting & Functionaliteit’, ‘Lesgeven & Innovatie’ of ‘Trainingen & Webinars’ voor meer uitleg per onderwerp.

Toegang digitaal lesmateriaal

Ervaringen - Docent aan het woord...

Bent u benieuwd hoe docenten NU Engels ervaren? Bekijk het filmpje en de quote.

Door directe online feedback worden studenten uitgedaagd vooruit te werken. Ik kies zelf of de lessen zelfstandig, klassikaal of naast elkaar plaatsvinden.

Docent Engels, MBO College Noord Amsterdam

Vraag nu uw beoordelingsmateriaal aan

Selecteer hieronder de materialen uit de nieuwste editie die u wilt beoordelen. Wilt u daarnaast ook producten uit andere jaren bestellen? Ga naar de webshop voor het complete overzicht.

Searchform
Titel
ISBN
Type product
Prijs per stuk
Aantal
8717927076125
Online Subscription Product
Beoordelingsexemplaar
+
9789001830885
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001830861
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+

Nieuws